2021 Düğün Trendleri Nelerdir?

2021 Düğün Trendleri Nelerdir?

Bir düğün planlamaya gelince, pek çok çift için gelenek günün temasıdır. Klasik beyaz düğünler her zaman popüler olacak, ancak modern gelin ve damat için düğün trendleri, büyük güne kişilik katmak için alternatif fikirler ve ilham sağlıyor. 2021‘in en sıcak düğün trendlerinden bahsettik.

Çevreye Duyarlı Düğünler

Düğünlerle birlikte bir yığın malzeme gelir: süslemeler, konfeti, çiçekler, düğün hediyeleri, davetler, tabelalar, masa numaraları ve yer kartları vb. Tüm bu aksesuarların bir maliyeti vardır ve çoğu – özellikle özelleştirilmiş ürünler – yeniden kullanılamaz veya verilemez büyük gün bitince uzakta.

Buğday ve Gelin / Damat

Yeşil gelinler ve damatlar, düğün günleri için çevre dostu seçenekleri tercih ettikleri için sürdürülebilir düğünler popülerlik kazanıyor. İşte büyük gününüze sürdürülebilirlik getirmenin birkaç yolu:

• Biyolojik olarak parçalanabilen konfeti kullanın.
• Mekanınızı süslemek için dekor kiralayın veya doğada yok olabilen ürünleri kullanın.
• Eski aynalar, kapılar, ahşaplar veya çerçeveler üzerinde dikkat işaretleri oluşturun.
• Geleneksel davetiye seçeneği yerine dijital bir davet düşünün.
• Yine de davet göndermek istiyor musunuz? Geri dönüştürülmüş kağıda yazdırın.
• Plastikten kurtulun.
• Mevsiminde, yerel kaynaklı çiçekleri ve toplanmış yeşillikleri kullanmak için çiçekçinizle birlikte çalışın.
• Yerel ve / veya etik tasarımcılardan gelin partisi kıyafetleri satın alın.
• Menünüzde vegan veya vejetaryen seçenekler sunun.
• Barda kağıt veya paslanmaz çelik çubuklar kullanın.

Renk

Güle güle minimalist beyaz, merhaba renk. 2021, çiçekler, nedime elbiseleri, dekorlar ve hatta gelinlikler için bol miktarda renk tonu görecek!

Trendin nazik bir versiyonunu mu istiyorsunuz? Yumuşak bir palet için minimalist beyazın yanında pastelleri kullanın. Alternatif olarak, mücevher renkli mobilyalar ve parlak çiçeklerle dekorunuzda renkleri kullanabilirsiniz.

Ismarlama Film Müzikleri

Mükemmel yemek menüsünü seçmek gibi, birçok müzik seven çift, büyük günleri için özelleştirilmiş çalma listelerini / müzik temalarını tercih ediyor. En iyi seçenek? Hayalinizdeki sesi yaratabilecek deneyimli bir DJ ile çalışın – türlerinizi ve en sevdiğiniz şarkıları seçin ve gerisini uzmanlara bırakın. 

Gösterişli duvaklar ve klasik önlükler

Gelinlik söz konusu olduğunda, ünlüler hala trendleri yönlendiriyor. Couture gecesi ve gelinlik tasarımcısı Trish Peng, gelinlerinin son kraliyet ve ünlü gelinliklerinin şıklığını sevdiğini söylüyor. Çılgınca ama Meghan Markle trendi hala devam ediyor. Herkes klasik, temiz çizgileri ve sade, zarif elbiseleri sever. “

Trish, dalgaları oluşturan diğer trendlerin kare boyun çizgileri ve ince detaylar olduğunu söylüyor. Bir trendin sizin için doğru olup olmadığından emin değil misiniz? Bir gelinlik.org Gelinlik tasarımcısı, sizi ve figürünüzü neyin sevindireceğini bilir ve sonsuz elbiseler üzerinde denemenin deneme yanılma sürecini azaltmaya yardımcı olur.

Unutmayın düğününüzden geriye ve sonsuza kalan giydiğiniz gelinlik olacaktır. En doğru stilistle çalıştığınıza emin olun.

Zahmetsiz saç

Yumuşak, romantik gelin saç modelleri bir süredir popüler ve gevşemiş saçlar bu yıl trend olmaya devam ediyor; Daha az belirgin bukleler ve daha doğal bir titreşimle fırçalanmış dalgaları göreceğiz. 

Bucking geleneği

Geleneksel büyük düğünler hala popüler olsa da, daha fazla çift daha küçük törenleri ve resepsiyonları tercih ediyor. Fakat; moda içerisine 2021 pandemi durumuyla trendlerinde oynama yaşattı. 2021 yılında daha butik ve daha yüksek kaliteli düğünler popüler olacak gibi duruyor. 500 kişi yerine 150 kişinin doyasıya eğlendiği düğünlerden bahsediyoruz. D

Sadece ailelere yönelik törenlerin ardından resepsiyon öğle veya akşam yemeği gibi destinasyon düğünleri hala trend.

Yorum bırakın


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir