40+ Uluslararası Marka
Monique Lhuillier, Marchesa, Elie by Elie Saab, Zuhair Murad; özel Trunk Show etkinlikleri.
Kadıköy, İstanbul · Giyim mağazası





Bütçeniz, beden ölçünüz ve düğün konseptinize uygun mağaza ve modeller için tarafsız öneri alın. Şehrinizdeki danışmanımız 24 saat içinde size ulaşır.
1 dakikada doldurun
Vakko Wedding, Türkiye'nin köklü lüks moda markasının gelinlik kolu olarak Kadıköy'ün Suadiye Mahallesi'nde Bağdat Caddesi No:438/A'da hizmet veriyor. Anadolu yakasının en prestijli alışveriş destinasyonlarından Bağdat Caddesi, bu çok markalı lüks bridal showroom için doğal bir çerçeve sunuyor. Kendi tasarım koleksiyonunun yanı sıra 40'tan fazla uluslararası marka ve tasarımcıyı tek çatı altında buluşturan Vakko Wedding, Beşiktaş Zorlu Center şubesiyle birlikte İstanbul'un iki yakasında lüks bridal deneyimi sunuyor. Suadiye'deki konumu, Bağdat Caddesi'nin yerleşik alışveriş altyapısı ve toplu taşıma erişimiyle birleşerek Anadolu yakasındaki gelin adaylarına yüksek konforlu bir ziyaret deneyimi sunuyor.
Marka portföyü Monique Lhuillier, Marchesa, Elie by Elie Saab, Reem Acra ve Zuhair Murad gibi küresel isimlerle zenginleştirilmiş. Özel Trunk Show etkinlikleri aracılığıyla bu koleksiyonlar gelin adaylarına özel sunumlarla tanıtılıyor; Zuhair Murad 2025 Sonbahar koleksiyonunun Türkiye lansmanı da Vakko Wedding bünyesinde gerçekleşti. Kendi Vakko koleksiyonu hacimli ve düz kesim silüetleri, romantik ve detaylı modelleri, çıkarılabilir etekli tasarımları ve üç boyutlu işleme tekniklerini bir arada sunuyor. İpek, tül, dantel, çiçek motifi, gümüş nakış ve kristal apleke bu koleksiyonun estetik dilini oluşturuyor.
Randevu bazlı çalışan showroom, her gelin adayının tercihlerini dinleyerek kişiselleştirilmiş deneme deneyimi sunmayı önceliğe alıyor. Süreç 1-3 prova üzerine planlanıyor; özel dikim ve tadilat gerektiren gelinliklerde teslimat yaklaşık 5 hafta sürebiliyor. Aksesuar seçkisi buket, eldiven, duvak, gelin ayakkabısı ve gelin kesesi gibi tamamlayıcı ürünleri kapsıyor. Fiyat aralığı ₺17.000 ile ₺102.000 arasında geniş bir bant çiziyor; çok markalı yapı içinde bu yelpazen farklı bütçe profillerine hitap eden seçenekler sunuyor. İlk randevuda stil danışmanlığı yapılıyor; gelin adayı bütçe ve estetik tercihlerini paylaşarak portföyden en uygun modellere doğrudan yönlendiriliyor. Hafta sonu randevu planlaması mümkün.
Google'da 4.4/5 ortalama puanla 230 değerlendirmeyle güçlü ve istikrarlı bir müşteri profili çizen Bağdat Caddesi lokasyonu, markanın Anadolu yakasındaki lüks bridal deneyimini Kadıköy merkezli gelin adaylarına taşıyor. @vakkowedding Instagram hesabı koleksiyon görsellerini ve Trunk Show etkinliklerini paylaşıyor; vakko.com/wedding üzerinden randevu ve koleksiyon bilgisine ulaşılabiliyor.
Müşteri izlenimi olumlu
Bu firmayla deneyiminiz nasıldı?
Monique Lhuillier, Marchesa, Elie by Elie Saab, Zuhair Murad; özel Trunk Show etkinlikleri.
Hacimli, düz kesim, romantik; çıkarılabilir etek, 3D işleme; ipek, dantel, kristal apleke.
Anadolu yakası lüks bridal; 1-3 prova, 5 hafta; ₺17K-₺102K; aksesuar paketi dahil.
Suadiye, Bağdat Cad. 438/ A, 34740 Kadıköy/İstanbul
40'tan fazla uluslararası marka kapsıyor. Monique Lhuillier, Marchesa, Elie by Elie Saab, Reem Acra ve Zuhair Murad öne çıkan isimler arasında; Trunk Show etkinlikleriyle özel tanıtımlar da düzenleniyor.
Her iki showroom da aynı koleksiyon ve marka portföyüne sahip. Bağdat Caddesi şubesi Anadolu yakasından gelen gelin adaylarına yakın konumuyla kolaylaştırılmış erişim sunuyor.
230 kullanıcı bu işletmeyi değerlendirdi.
Sema Hanım’dan gelinlik randevunuzu almanızı şiddetle tavsiye ederim Harika bir enerjisi var, süreci çok keyifli bir şekilde yönetiyor iyi ki var 🧿❤️
Google üzerinden
Gerçekten hayal kırıklığı yaratan bir deneyim yaşadım. Gelinliğimi Vakko Wedding’den aldım. İlk kez gelinlik denemeye oraya gitmiştim ve ilk denediğim gelinliği alacak kadar beğenmiştim. Ancak süreç ilerledikçe hizmet kalitesi beni çok üzdü. Randevularımda zamanlama sık sık aksadı ama bunu anlayabilirdim. Fakat kimsenin karşılamadığı, “merhaba” bile denmeden kendi kendine beklemek gerçekten hoş değildi. Bu kadar yüksek fiyatlı, lüks segmentte bir markadan çok daha profesyonel bir karşılama ve ilgi beklerdim. Elbisemle ilgili en büyük sıkıntım, eteğin daraltılamayacağı söylenmesine rağmen sonradan aslında daraltılabildiğini öğrenmemdi. Dördüncü provamda başka bir terziden “yoğunuz ama daraltılabilir” yanıtını alınca açıkçası şok oldum. Yani bu bilgi bana en başta verilmemiş, sadece uğraşmak istenmemiş gibi hissettim. Bu da güvenimi ciddi şekilde sarstı. Son provaya arkadaşlarım da katıldı ve maalesef onlar da çalışanların tavırlarından çok rahatsız oldular. Hepimiz oldukça kibar, saygılı insanlarız ama buna rağmen enerjinin çok negatif olduğunu hissettik. Sanki orada olmamızdan memnun değillermiş gibi bir hava vardı. Özellikle Zorlu mağazasında bu durum çok belirgindi; Suadiye’deki ilk deneyimim çok daha profesyonel ve sıcak geçmişti. Kısacası, gelinliğimi beğenmiş olsam da, hizmet kalitesi açısından yaşadığım deneyim kesinlikle beklentimin altındaydı. Bu kadar özel bir dönemde böyle bir hayal kırıklığı yaşamak üzücü. Umarım markaları geri bildirimleri dikkate alır ve gelecekteki gelinlere daha iyi bir deneyim sunar.
Google üzerinden
Gelinlik seçiminden, provalara ve gelinlik teslimine kadar tüm süreçte yanımda olan, bilgi ve tecrübesi ile en doğru şekilde bu özel günümün en güzel şekilde olması için beni destekleyen başta uzman moda danışmanı Zuhal Hanım ve Duygu Hanım'a, annemin tuvaleti için en güzelini seçmemize yönlendiren uzman moda danışmanımız Zuhal Hanım'a ve damatlık seçiminden provalara kadar desteğini esirgemeyen Gökhan Bey'e, tüm provalarda titizlikle ve özenle ilgilenen Sibel Hanım ve Şaban Bey'e çok teşekkürlerimizi iletiyorum. Tüm çalışanlar her zamanki gibi çok ilgiliydi, çok memnun kaldık. Özellikle Zuhal hanım'a Beyoğlu Vakko mağazasından bu yana tanıdığımız senelerdir güleryüzü ile, bilgisi ve ilgisi, özverili çalışmaları ile bize her zaman yardımcı olduğu için çok teşekkür ediyorum.
Google üzerinden
Damatlık alma sürecimde başta sona kadar bizimle muhteşem bir şekilde ilgilenen Gökhan beye çok teşekkür ediyorum.Kendisi her provamızda bizimle çok güzel ilgilendi ve işini severek çok başarılı bir şekilde yapıyor. Ve terzimiz Şaban beye de bir teşekkür etmek istiyorum kendisi de çok ilgili ve işinde çok başarılı tam istediğim bir şekilde uyarladı tüm takımı İkisine de ayrı ayrı çok teşekkür ederiz🙏🏻
Google üzerinden
Gelinlik provalarım ve diğer her şey harikaydı😍 özellikle harika olmasının tek sebebi Emine Hanım, buradan kendisine de teşekkürlerimi iletiyorum kendisi kadar naif ve ilgili bir satış danışmanı asla görmedim. Bizi çıkarken bile kapının dışına kadar yolcu ediyor. Sizinle bir prensesmişsiniz gibi ilgileniyor. İyi ki onunla karşılaştım çünkü hayalimdeki gelinliğe karar vermeden gitmiştim ama bana o kadar yardımcı oldu ki o gelinliği bulabildim. Teşekkürler vakko teşekkürler Emine Hanımcıığım💓👰🏻♀️( yorumlarda 1 yıldız verip randevu ücretinden bahsetmişler ancak böyle bir yerde bu sistemin olması çok normal çünkü diğer mağazalar gibi olsaydı önüne gelen o halde gelinlik denesin böyle bir şey olabilir mi? Ayrıca randevu tutarını gelinlik aldığınız zaman zaten ücretten düşürüyorlar.)
Google üzerinden