Zengin Gelinlik & Abiye
Gelinlik ve abiye koleksiyonuyla geniş seçenek yelpazesi; terzililik hizmetleri de mevcut.
Ortahisar, Trabzon · Mağaza





Bütçeniz, beden ölçünüz ve düğün konseptinize uygun mağaza ve modeller için tarafsız öneri alın. Şehrinizdeki danışmanımız 24 saat içinde size ulaşır.
1 dakikada doldurun
Yonca Moda Evi, Trabzon Ortahisar Kemerkaya'da Kunduracılar Caddesi No:86'da hizmet veriyor. Pazartesi'den cumartesiye 09:00–19:30, pazar günleri 11:00–19:00 arasında açık; haftanın yedi günü ziyaret mümkün. Tekerlekli sandalye erişimine uygun otopark, giriş, oturma alanı ve tuvalet — erişim konforu tam anlamıyla sağlanmış.
Gelinlik ve abiye koleksiyonu zengin; gelin adayları birden fazla seçeneği aynı adreste değerlendirme imkânı buluyor. Terzilik hizmetleri de mağazada sunuluyor; hazır ölçüde tam bedenine uymayan ama modeli beğenen gelin adayları için gerekli uyarlamalar yapılabiliyor. Mağaza sahibi ilgili ve samimi; danışman Emine Hanım güler yüzlü yaklaşımıyla gelinlik seçim sürecini keyifli kılıyor.
204 değerlendirmeyle Trabzon'da en çok yorum alan gelinlik adreslerinden biri. Koleksiyon için web sitesine önceden bakılabilir ya da Kunduracılar Caddesi'ndeki mağaza çalışma saatlerinde doğrudan ziyaret edilebilir.
Müşteri izlenimi olumlu
Bu firmayla deneyiminiz nasıldı?
Gelinlik ve abiye koleksiyonuyla geniş seçenek yelpazesi; terzililik hizmetleri de mevcut.
Otopark, giriş, oturma alanı ve tuvalet — tüm engelli erişim seçenekleri mevcut.
Pzt–Cmt 09:00–19:30, pazar 11:00–19:00 — haftanın her günü ziyaret mümkün.
Kemerkaya, Kunduracılar Cd. No: 86, 61000 Ortahisar/Trabzon
204 kullanıcı bu işletmeyi değerlendirdi.
Kesinlikle bir daha uğramayacağım, insanlıktan nasibini alamamış bir yer, VAKKO WEDDİNG gibi bir mağaza işletirmişcesine çalışıyorlar ama orda bile böyle bir muamele göremezsiniz, "bütçen ne? Ona göre denetiyim" gibi hadsiz sorular ve üsten bakışlarla sanırım Trabzon civarında tek mağaza olduklarını sanıyorlar... Patronları itici ve bağırıp çağırarak konuşuyor, her ne kadar denediğim elbiseyi beğensem de tavır sebebiyle asla uğramayacağım, tavsiye de etmeyeceğim. Müşteriye karşı olan tavrınızı instagram postlarınızdaki kadar değer verseniz kat kat katlanırsınız ama, size müstehak...
Google üzerinden
Ben istediğim gelinliği buldum. Yalnız bu esnada sizinle ilgilenen kişi gerçekten çok önemli. Bana Emine hanım eşlik etmişti ve güler yüzüyle çok yardımcı oldu. Gelinliği satın aldım. Ama sonradan bindallı için gittiğimde başka birisi ilgilendi benimle ilgilenmek denilirse tabi ‘bir karar versin artık’ gibi söylemlerle karşılaştım. Bu tavır başta olsa gelinliği de almazdım. Bu kadar özel ve stresli anlara eşlik edecek insanların daha anlayışlı olması gerekiyor.
Google üzerinden
Nişan elbisesi aldım kız arkadaşıma, seçenekler bol, ilgi de iyi düzeyde.. yardımcı olundu, terzilik işlemi de onlar halletti. Biz memnunuz. Fiyatını hakeden ürünler var. Özellikle “mağaza sahibi ve kapalı çalışanı” ilgili ve samimi tatlı kişilerdi. Kolay gelsin..
Google üzerinden
Randevulu gittiğimiz halde bekletildik ve de orta alanda tüm içeriye giren müşterilere elbiseyi gösteriyoruz fakat fotoğrafını çekip ailemize gösteremiyoruz böyle saçma sapan bir yer. Personelden 1 kişi yardımcı oluyor 5 kişi oturup size yorum yapıyor kesinlikle profesyonel bir yer değil.
Google üzerinden
Mağazada ürünler güzel olsa da, yaşadığımız insanlık dışı bir tutum nedeniyle asla tercih etmeyeceğim bir yer oldu. Gelinlik bakmak için Yonca Nidua’ya gittiğimizde, mağaza müdürü olduğunu düşündüğümüz kişinin çalışanını müşterilerin yanında yüksek sesle azarlayıp ağlatmasına şahit olduk. Bu davranış hem çok üzücü hem de profesyonellikten oldukça uzaktı. Ayrıca çalışanların bilgili ve tecrübeli olmadığını da gözlemledik. Bu kadar özel ve önemli bir süreçte, insan biraz olsun güler yüz, sabır ve profesyonellik bekliyor. Ne yazık ki bu yaklaşımı da göremedik. Mağaza modeller olarak güzel ürünlere sahip; ancak çalışanların yoğun baskı ve stres altında olduğu çok net hissediliyor. Müdürün çalışanlarına üstten bakan tavrı ve onları müşteriler önünde rencide etmesi son derece kırıcıydı. O an olayın şokuyla tepki veremedik, fakat vicdanen gerçekten rahatsız oldum. Çalışanına böyle davranan birinin, ileride müşterilerle yaşanabilecek herhangi bir sorunda da aynı şekilde agresif tutum sergileyeceğine inanıyorum. Bu yorumu yazma sebebim, orada çalışan emekçilere ses olabilmek ve yaşadıkları baskıyı görünür kılmak. İnsan istediği kadar makam sahibi olsun, önce insan olmayı bilmeli. Umarım yöneticileri önce çalışanlarına saygı göstermeyi öğrenir.
Google üzerinden