Yenilenen Şık Salon
Dinamik, yeniliğe açık işletme; titiz salon düzeni.
Merkez, Tokat · Etkinlik Mekânı





Bütçeniz, beden ölçünüz ve düğün konseptinize uygun mağaza ve modeller için tarafsız öneri alın. Şehrinizdeki danışmanımız 24 saat içinde size ulaşır.
1 dakikada doldurun
Töreoğlu Düğün Salonu, Tokat merkezde, Perakende Mahallesi Behzat Bulvarı üzerinde, yeşil bir park ortamında yer alan bir düğün ve davet salonu. Şık iç mekânı ve yenilenen yapısıyla şehir merkezindeki çiftlerin tercihlerinden biri.
Mekânın öne çıkan yönü, dinamik ve yeniliğe açık işletme anlayışı: salon düzeni titizlikle hazırlanıyor, ikramların dağıtımı bile planlı yapılıyor — kurabiye ve meyve suyu gibi ikramlar düğün başladıktan sonra dağıtılarak herkesin yararlanması sağlanıyor. Pasta, müzisyen koordinasyonu, fotoğraf ve video çekimi hizmete dahil; müzisyen, çiftin isteklerini anında yerine getiriyor. Nikah, kına ve düğün gibi törenler için sahne, ışık ve oturma düzeni hazırlanırken; çekim ekibi günün önemli anlarını kaçırmadan görüntülüyor.
Fiyatların diğer salonlara göre daha uygun olması, ailelerin sıkça vurguladığı bir avantaj. Mescit bulunuyor; salon çok büyük olmasa da alan verimli kullanılıyor ve oturma düzeni davetli sayısına göre planlanıyor. Behzat Bulvarı üzerindeki konumu şehir içi ulaşıma yakın; çevresinde geniş park alanları mevcut, giriş engelli erişimine uygun.
Tokat merkezde, şık, yenilenmiş ve uygun fiyatlı bir düğün salonu arayan; ikram ve çekim hizmetini tek elden almak isteyen çiftler için Töreoğlu Düğün Salonu değerlendirilebilecek bir adres olarak öne çıkıyor.
Müşteri izlenimi olumlu
Bu firmayla deneyiminiz nasıldı?
Dinamik, yeniliğe açık işletme; titiz salon düzeni.
Pasta, müzisyen koordinasyonu, fotoğraf ve video dahil.
Diğer salonlara göre daha uygun fiyatlı seçenekler.
Perakende, Behzat Blv. No:393, 60100 Tokat Merkez/Tokat
Şık ve yenilenmiş bir salonda düğün, nişan ve davet; pasta, müzisyen, fotoğraf ve video çekimi hizmete dahil.
Diğer düğün salonlarına göre daha uygun fiyatlı olması, ailelerin sıkça vurguladığı bir avantaj.
Tokat merkezde, Perakende Mahallesi Behzat Bulvarı üzerinde, yeşil bir park ortamında.
148 kullanıcı bu işletmeyi değerlendirdi.
yemeğinden sinek çıkan olmuş, arkadaşım garsonlardan birine göstermiş hatta, misafirlere pasta ve su yetmedi denilmiş, fotoğraf çekimi epey kötü, sonradan pişman olduk malesef
Google üzerinden
Bir parkın içinde dugun salonu ne kadar mantikli? Ozellikle yaz aylarında sesten çok rahatsız oluyoruz. Belediyenin parkında böyle bir işletmeye izin vermiş olması da ayrıca çok saçma. Ya yalıtım için önlem alınmalı ya da taşınmalı..
Google üzerinden
Burda yapmış olduğunuz servis ve saire şeyleri beğen medim ve garsonlarınızdan da hoşlan madım yemek getir diyeli 3 saat oldu hala önümüzde birşey yok hiç beğenmedim hiçte memnun kalmadım
Google üzerinden
Kendi düğünümü burda yaptık çok çok memnun kaldım. Daha önceden de gittiğim bir yerdi, salon düşünürken burayı çok da düşünmüyordum aslında ama baktım yenilenmiş. Dinamik ve yeniliğe açık bir işletme. Kurabiye,meyve suyu ikramı vardı. Çok iyiydi yeterliydi. İkramları getirdikleri anları bile titizlikle düşünmüşler. Düğün başlamadan masaya konulunca daha başlarda ikramlar bitiyor herkes yararlanamıyor diye düğün başladıktan sonra ikramları dağıtıyorlar. Pasta da gayet güzeldi ve herkese yetti. Müzisyen daima koordineydi ve isteklerimizi direkt yerine getirdi. Fotoğraf çekimi ve video çekimi vardı onlar da gayet iyiydi. Mescit mevcut. Bahçesi biraz küçük, bahçede çay için ocak yerleştiriyorlar bazen ama isteğe bağlı sanırım. Fiyat diğer düğün salonlarına göre daha uygun. Salon çok büyük değil ama alan iyi kullanılmış. Otoparkı yok ancak yanına ve yakınına park edilecek epey alan var.
Google üzerinden
Çok şık ve güzel bir salon olmasına rağmen 8 kişiye 5 tabak kuru pasta veriliyor ve tabak içerisinde çok az kur pasta bulunmakta,yaş pasta dağıtımı tam bir fiyasko çoğu masaya yaş pasta kalmadığı gerekçesiyle dagitilamamistir. Masadaki çöpler toplanırken misafirler arasında büyük çöp arabasıyla gezilmesi hiç hoş değil
Google üzerinden