Salon ve Kır Bahçesi
Hem kapalı salon hem açık kır bahçesi seçeneği.
Mamak, Ankara





Bütçeniz, beden ölçünüz ve düğün konseptinize uygun mağaza ve modeller için tarafsız öneri alın. Şehrinizdeki danışmanımız 24 saat içinde size ulaşır.
1 dakikada doldurun
Serüven Wedding Hall, Ankara'nın Mamak ilçesinde, Gülveren/Altınevler bölgesinde Aslanağzı Sokak'ta hizmet veren bir düğün ve davet mekânıdır. Hem kapalı salonu hem de kır bahçesi alanıyla farklı tarzda organizasyonlara olanak tanır ve bölgede tercih edilen davet adreslerindendir.
Mekân, yeşillikler içinde özenle düzenlenmiş geniş bir alana sahiptir; açık hava keyfi isteyen çiftler için kır bahçesi, hava koşullarına göre ise salon tercih edilebilir. Mekânda düğün, nişan, kına ve mezuniyet gibi organizasyonlar düzenlenir. Konuk yorumlarında alanın genişliği ve düzeni, yeşil ve nezih ortam, servisin hızı, yemeklerin lezzeti ve işletmenin davet sahibine sahip çıkan ilgisi öne çıkar. Nedime ve organizasyon ekibiyle süreç baştan sona desteklenir.
Merkezî konumu sayesinde otobüs, dolmuş ve özel araçla ulaşım kolaydır; ücretsiz otopark imkânı bulunur ve giriş engelli erişimine uygundur. Rezervasyon aşamasında menü, ikram, müzik ve organizasyon kapsamının önceden net biçimde belirlenmesi, sürecin beklentiye uygun ilerlemesi ve olası karışıklıkların önlenmesi açısından önerilir; bu, beklentilerin baştan netleşmesini sağlar.
Mamak ve çevresinde hem salon hem kır bahçesi seçeneği sunan, yeşillikli ve merkezî bir düğün mekânı arayan çiftler için Serüven Wedding Hall değerlendirilebilecek bir adrestir. Müsait tarihler, alan seçenekleri ve paket detayları doğrudan mekânla görüşülerek netleştirilebilir.
Müşteri izlenimi olumlu
Bu firmayla deneyiminiz nasıldı?
Hem kapalı salon hem açık kır bahçesi seçeneği.
Yeşillikler içinde geniş ve düzenli alan.
Otobüs, dolmuş ve özel araçla ulaşım kolay.
Altınevler Mahallesi Plevne Caddesi, Gülveren, Aslanağzı Sok. No:3, 06350 Mamak/Ankara
Evet, mekânda kapalı salonun yanı sıra açık bir kır bahçesi alanı bulunur; tarza ve hava koşuluna göre seçim yapılabilir.
Düğün, nişan, kına ve mezuniyet gibi organizasyonlar düzenlenebilir.
Merkezî konumdadır; otobüs, dolmuş ve özel araçla kolay ulaşılır, ücretsiz otopark bulunur.
437 kullanıcı bu işletmeyi değerlendirdi.
Gerek hizmet gerek nedime kızlar gözünüz kapalı gelebilirsiniz kızlar çok şeker Helux ekibine çok teşekkür ediyorum çok eğlendikkk
Google üzerinden
Düğünüm burada olmuştu salonun yeri ve iç düzeni hoşumuza gitmişti fakat herkesin yaşadığı sıkıntıları bize de yaşattılar bu salonu tutarsanız parayı verene kadar hizmet alırsınız düğünden 1 hafta önce hesabı size kapattırırlar ondan sonrası tam bi rezalet ve mahalle düğününden farksız 4 tane garson su bile dağıtmaya üşeniyor adamlar ne yapsın 750 kişilik düğünü 4 tane garsonla yapmaya çalışan işletmede sorun aramak lazım ayrıca bu salon 500kişilik daha fazlasının parasını da ödeseniz misafirinizi oturtacak yer bulamazsınız gelin odasına klima bile taktırmamış o kadar gelin damat misafir umurlarında değil allayıp pullayıp satıp parayı alıp size sırt çeviriyorlar size bu salonu satarken söyledikleri sanatçılar felan gelmeyecek 2 tane sözde müzisyen resmen feryat ediyor kısacası ilk görüştüğünüzde size anlatılanların düğününüzde %10unu zor görürsünüz bu salona vereceğiniz paraya Ankara’da çok farklı salonlar tutabilirsiniz paranızı çöpe atmayın ben yandım siz yanmayın arkadaşlar bu yorumu okursanız hemen farklı salonlara bakmaya başlayın yoksa sizde düğünden sonra buraya yorum yazmaya gelirsiniz…
Google üzerinden
Serüven kır bahçesinde Eylül ayında ablamın düğünü oldu. Çok memnun kaldık alan çok geniş güzel dizayn edilmiş. Ayrıca tüm çalışanlara teşekkür ederiz çok güzel ilgilendiler organizasyon çok güzeldi. Hem merkezi hem kır bahçesi her şey için teşekkürler
Google üzerinden
Çocuklarımızın mezuniyet partisini yaptık çok memnun kaldık özellikle mekanın müdürü Derya hanımın ilgi ve alâkasından dolayı kendisine çok teşekkür ederiz çocuklarımız için unutulmaz bir gün oldu mezuniyet yapacak herkese tavsiye ederim
Google üzerinden
Yakın arkadaşımın düğünü için gittiğimiz yerde sanki salon bizimmiş gibi hissettik; özellikle salon sahipleri çok sevgi dolu ve çok ilgiliydi. Salonla ilgili hiç bir problem yaşamadık bunun yanında bizle ilgili problemlerde de düğün sahibi gibi ilgilenip destek oldular. Ayrıca mekanın güzelliğine de diyecek yok çok güzel nezih yeşillikler le dolu servis hızlı garsonlar ilgili yemekler çok lezzetliydi ulaşım açısından merkezi konumda otobüs dolmuş ve özel araç ile heryerden ulaşmak çok kolay kesinlikle tavsiye ederim.
Google üzerinden