Kütahya · Düğün Salonu





Bütçeniz, beden ölçünüz ve düğün konseptinize uygun mağaza ve modeller için tarafsız öneri alın. Şehrinizdeki danışmanımız 24 saat içinde size ulaşır.
1 dakikada doldurun
Serenat Düğün Salonu ve Kır Bahçesi, Kütahya merkeze bağlı Gaybiefendi mahallesinde, Tavşanlı çevre yolu üzerinde konumlanan bir açık hava düğün ve kır bahçesi mekânıdır. Şeker fabrikasının yanı başında yer alan mekân, geniş yeşil alanı ve özgün havuz konseptiyle Kütahya'nın tercih edilen düğün adreslerinden biri konumundadır.
Mekânın en dikkat çekici unsuru, köprülerle donatılmış büyük ve özenle düzenlenmiş havuzudur. Bu tasarım, hem düğün fotoğrafçılığı için özgün çekim noktaları yaratmakta hem de gece organizasyonlarında ışıklandırmayla etkileyici bir atmosfer sunmaktadır. Açık hava düzeni sayesinde yaz aylarında salonun serinliği doğal olarak korunmakta, ses yayılım sorunu da en aza inmektedir. Kapalı alan seçeneği de mevcut olup mevsim koşullarına göre planlama esnekliği sağlanmaktadır.
Serenat, düğün ve kına organizasyonlarında hız ve düzenle öne çıkan bir servis anlayışıyla hizmet vermektedir. 300'ü aşkın misafir yorumunda özellikle yemek servisi ve orkestra kalitesi beğeniyle dile getirilmektedir. Dekorasyon ve süsleme tercihini dışarıdan temin etmek isteyen çiftler için bu konuda esneklik bulunduğundan bütçe planlaması aşamasında göz önünde bulundurulmalıdır.
Kütahya şehir merkezinden çevre yolu üzerinden kolayca ulaşılabilen mekânda engelli erişimine uygun park alanı ve giriş imkânı sunulmaktadır. Hem küçük çaplı davetler hem de geniş katılımlı organizasyonlar için uygun olan Serenat, kır bahçesi arayışındaki çiftlere ferah ve doğal bir ortam sunmaktadır.
Müşteri izlenimi olumlu
Bu firmayla deneyiminiz nasıldı?
Gaybiefendi Mah.Tavsanli çevre yolu üzeri seker fabrikası yani, Gaybiefendi, 43030 Kütahya Merkez/Kütahya
344 kullanıcı bu işletmeyi değerlendirdi.
Açık hava alanını çok beğendim. Hizmet hızlı ve sistemliydi. Bende başarılı bı işletme. Hizmetlerinden dolayı teşekkürler.
Google üzerinden
Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Aldığı fiyatın yanında garsonlar orada ki şefler resmen para almak için pazarlık yapar olmuş ve verilen miktarla da tatmin olmuyorlar bahşiş kişi vermek isterse alınır ama bunu farklı bir boyuta taşımışlar. kurumsal işletmelerde ödeme kasaya yapılır her şey içerisinde olur düğün sahibi çalışanla para konusunda muhatap olmaz. Ama maalesef bundan yoksun bir ortamdı. Ekstra süsleme için vs organizasyon tutmanız gerekiyor. Kendi içerisinde bulunan süsleme vs yok denilecek kadar az ama ful+ful parası ödüyorsun. Tek artısı müzisyenleri güzeldi. Cevabınıza dönüt olarak, müdürüyetten gelip düğün sahibine bir sorun var mı şeklinde soru sormayı geçtim bir kutlu olsun demek için iştirak etmediniz dolayısı ile üzülmenizi empatiyle karşılıyorum çünkü bizlerde aynı duygu durumunu yaşadık. Anlaştığınız fotoğrafçınız da bu arada çekimleri ile bizi hayal kırıklığına uğratmıştır. Eleştiri yaparken elbette her yönünü düşünmek gerek olumlu bir yanı dersek yemekleri güzeldi.
Google üzerinden
Açık hava ortamı gayet güzeldi. Kapalı kısmı da var ama ben hiç denkgelmedim. Güzel şekillendirilmiş büyük bir havuz, üzerinde köprüler. Ambiyans hoş
Google üzerinden
Düğünümüzde yemek ve servis konusunda sıkıntı yaşamadık. Açık havada oluşu hem bunalma yaşatmadı hem de sesten dolayı rahatsızlık vermedi. Fakat düğünden sonra gördükki özellikle takı çekimleri ile fotoğraf çekimleri çok başarısız. Salon ve hizmetin harikalığına rağmen çekimlerin olumsuzluğu iyi olmadı.
Google üzerinden
Durum organizasyonuna emek vermişler yemek servisleri hızlı ve tatmin edici ses seviyesi ve netliği güzel
Google üzerinden