Açık + Kapalı Alan
Kapalı bölüm ve açık bahçe arasından akan suyla serin bir atmosfer.
Merkez, Tokat · Restoran





Bütçeniz, beden ölçünüz ve düğün konseptinize uygun mağaza ve modeller için tarafsız öneri alın. Şehrinizdeki danışmanımız 24 saat içinde size ulaşır.
1 dakikada doldurun
Şehrazat Park, Tokat merkezde, Büyük Beybağı'nda yer alan; düğün salonu ve restoranı bir arada barındıran geniş ve doğal bir davet ve etkinlik mekânı. Açık ve kapalı oturma alanları, bahçesi ve Tokat mutfağına uzanan menüsüyle hem düğün hem yemek davetlerine rahatlıkla ev sahipliği yapıyor.
Mekânın öne çıkan yönü, açık ve kapalı alanı bir arada sunması: kapalı bölüm ile açık bahçe arasından akan su, mekâna serin ve huzurlu bir atmosfer katıyor. Geniş yapısı ve bol masa düzeniyle kalabalık düğün ve davetlere uygun; yaz aylarında bahçe bölümü öne çıkıyor. Ücretsiz açık otoparkı ve engelli erişimine uygun düzeniyle ulaşım ve park rahat.
Restoran tarafında Tokat kebabı ve yöresel lezzetler sunuluyor; düğün ve davetlerde menü ile ikram mekân tarafından hazırlanıyor. Geç saatlere kadar hizmet veren yapısı akşam davetlerine uygun; mescit ve temiz tuvaletler gibi olanaklar da bulunuyor. Düğün, nişan ve kına gibi törenlerin yanı sıra yemekli kutlamalar da bu alanda rahatlıkla düzenlenebiliyor.
Tokat merkezde, açık-kapalı alanı, bahçesi ve yöresel mutfağıyla düğün ya da davetini doğal bir ortamda yapmak isteyen aileler için Şehrazat Park kapsamlı, doğal ve donanımlı bir seçenek olarak öne çıkıyor.
Müşteri izlenimi olumlu
Bu firmayla deneyiminiz nasıldı?
Kapalı bölüm ve açık bahçe arasından akan suyla serin bir atmosfer.
Tokat kebabı ve yöresel lezzetlerle düğün ve yemek davetleri.
Ücretsiz açık otopark ve engelli erişimine uygun düzen.
Büyük Beybağı, 60100 Tokat Merkez/Tokat
Tokat merkezde düğün salonu ve restoranı bir arada barındıran, açık ve kapalı alanlı geniş bir davet ve etkinlik mekânı.
Evet, açık bahçe ve kapalı bölüm bir arada; ikisinin arasından akan su mekâna serin bir atmosfer katıyor.
Restoran tarafında Tokat kebabı ve yöresel lezzetler sunuluyor; düğün ve davetlerde menü mekân tarafından hazırlanıyor.
2.203 kullanıcı bu işletmeyi değerlendirdi.
Yıllar önce Turhal Ali Balta da yediğim o muhteşem Tokat Kebabını tekrar yeme hayaliyle geldim ama maalesef aynı lezzeti alamadım 😔 iki kişilik Tokat Kebabı istedik, mekanın biraz daha hijyen olmasını beklerdim, WC kapıları kapanmıyor. Ancak ilgili bir personel var güler yüzlü.
Google üzerinden
Yemekler geç geldi 25 dakka yemeğin gelmesini bekledim ezan okunduktan sonra. iftar tabağı denilen şey 3 tane hurma geldi benim bildiğim ceviz kuru üzüm kuru kayısı kuruyemiş olur iftar tabağında ama sadece hurma geldi. Meyve tabağı çok azdı . Cacık çok azdı . Çiğköfte sadece 4 tane . Tatlı yine öyle minimal küçücük bir dilim. Çorba yarımdı tam bile doldurmamışlar kaseyi. Ramazan menüsü adı altında verilen meze salata çok azdı gıdım gıdım. Hiç parasını haketmiyor. Yediğimiz yemeklerde öyle azdı Adana kebap ve İskender porsiyon olarak yetersizdi. Lezzet iyi ama porsiyonu çok az cimri tutmuşlar zerre parasını haketmiyor. Adana’ya 875 İskender’e 950 lira para verdik ama değmez…
Google üzerinden
Çok büyük hayallerle gittik görüntüsü güzeldi ama etler sertti çok yağlıydı içlerinden kemik çıktı neredeyse hepsinde kebab altına koyulan lavaşlae hamur oldu 4400 tl gibi bir fiyat çok pahalı en azından tatmin edebilirdi lezzet olarak tokat kebabı yenmez asla lavaş istedik ekstra gelmedi
Google üzerinden
Araç için park yeri var. Yaz ayında bahçesi çok güzel kullanılır, belli. Gittiğimizde yer vardı, rezervasyona gerek yoktu. Tokat Kebabı ve Çökelekli pide istedik. Salata, bat ve yoğurtlu mezeleri masanıza direkt ikram olarak geliyor. Biz Baklalı Sarma istedik ama sadece sabah kahvaltıda veriliyormuş, öğleden sonra 3-4 gibi gittiğimiz için yoktu. Tokat Kebabı ve Çökelekli pide güzeldi. Fiyatları makuldu. Çalışanlar ilgiliydi. Tavsiye edilir.
Google üzerinden
Açık alanda yada kapalı alanda oturma seçenekleri var. Geniş bir mekan bolca masa var. Kapalı ve açık alan arasından akan su mevcut Akansu sesi ile içerde ve dışarda oturabilirsiniz. Tokat kebabı söylemek isteyenler için 40/50 dakka da yemek anca pişiyor. Tokat kebabının pişme süresi normal olanı bu. O sebeple mekana gelmeden önce sipariş verip bekleme sürenizi kisaltabilirsiniz. Açık cadde üstü otoparkı var ücretsiz 2 kişilik tokat kebabı söyledik Öncesinde ikramlar geldi Ardından yemek geldi Gayet güzeldi Hepsini bitiremedik Kalanını paket yapıyorlarmış. Denemeye değer. Yemek sonrası gelen ıslak mendiller özel üretimmiş Özellikle beğendim. Hesap kısmına gelirsek iki kişilik tokat kebabı 2 ayran 2 çay içtik Toplam tutar 2365 TL Kişiye göre değişir fiyatın pahalı yada uygunluğu.
Google üzerinden