Gençlik Parkı'nda Gölet Üzeri
Yapay gölün üzerinde, su ve ışık gösterileriyle çevrili benzersiz konum.
Altındağ, Ankara · Düğün Salonu





Bütçeniz, beden ölçünüz ve düğün konseptinize uygun mağaza ve modeller için tarafsız öneri alın. Şehrinizdeki danışmanımız 24 saat içinde size ulaşır.
1 dakikada doldurun
Şehr-i Ahter, Ankara'nın Altındağ ilçesinde, Ulus'taki Gençlik Parkı içinde yer alan bir balo ve nikah salonudur. Mekânı benzerlerinden ayıran en belirgin özellik konumudur: parkın yapay gölü üzerinde, suya nazır bir adacık üzerinde kuruludur ve çevresinde su ile ışık gösterileri bulunur. Bina, konak görünümünü andıran mimarisiyle şehrin tam merkezinde dikkat çekici bir siluet sunar.
Salon hem kapalı hem açık alana sahiptir. Kapalı bölüm yaklaşık 700–750 kişi, açık alan ise 900–1000 kişiye kadar konuk ağırlayabilir. Geniş sahne ve dans pisti, kalabalık düğünlere rahat alan tanır. Atatürk Bulvarı üzerindeki bu konum, toplu taşımayla ulaşımı kolay kılar; otoparkı mevcuttur, ancak yoğun düğünlerde park alanı dolabilir.
Mekânda yalnızca düğün değil; nikah, kına, nişan, sünnet, kurumsal toplantı ve mezuniyet gibi davetler de düzenlenir. Yemekli servis, orkestra–ses sistemi ve deneyimli personel akşam boyunca masalara eşlik eder. Konuk yorumlarında salonun şıklığı, masa düzeni ve personel ilgisi olumlu yönler arasında sayılır. Giriş, otopark ve tuvalet engelli erişimine uygundur.
Şehir merkezinde, parkın yeşili ve gölet manzarası eşliğinde farklı bir atmosfer arayan; ulaşımı kolay ve geniş kapasiteli bir salon isteyen çiftler için öne çıkan bir seçenektir. Tarih, kapalı/açık alan tercihi ve menü detayları görüşülerek planlanabilir.
Müşteri izlenimi olumlu
Bu firmayla deneyiminiz nasıldı?
Yapay gölün üzerinde, su ve ışık gösterileriyle çevrili benzersiz konum.
Kapalı 700–750, açık alan 900–1000 kişi; geniş sahne ve dans pisti.
Atatürk Bulvarı üzerinde, toplu taşımayla kolay ulaşılabilir adres.
Hacı Bayram, Atatürk Blv No:15, 06050 Ulus-Altındağ/Altındağ/Ankara
Ankara Altındağ'da, Ulus'taki Gençlik Parkı içinde, parkın yapay gölü üzerindeki adacıkta bulunur. Atatürk Bulvarı üzerinde, ulaşımı kolay bir konumdadır.
Kapalı alan yaklaşık 700–750 kişi, açık alan ise 900–1000 kişiye kadar konuk ağırlayabilir.
Düğün, nikah, kına, nişan, sünnet, kurumsal toplantı ve mezuniyet gibi davetler düzenlenir; yemekli servis ve orkestra sağlanır.
226 kullanıcı bu işletmeyi değerlendirdi.
Yapay gölün üzerinde gibi çok güzel bir salon. Garsonlar sabırlı ve ilgili gayet başarılı..
Google üzerinden
13 Mayıs’ta düğünümüzü burada yaptık. İşletmeci arkadaşlar, çalışanlar, orkestra, yemekler, ilgi ve alaka herşey gerçekten mükemmeldi. Salon şık ve zarif, araçlar için yeterli bir otoparkı mevcut, gençlik parkında gölete nazır, misafirlerinizin keyif alarak vakit geçirebileceği bir yer. Kesinlikle tavsiye ediyoruz 🙂
Google üzerinden
Mekan gayet şık. Masa düzeni iyi seviyede. Sahnesi ve pisti oldukça büyük. Kalabalık düğünlerde otopark sorunu olabilir. Kamera kayıt sistemi çok iyi. Personeller de ilgili idi. Genel anlamda bakarsak konum, şıklık ve yönetim olarak tercih edilebilir bir mekan.
Google üzerinden
Güzel dizaynı ve ses sistemi var havalandırma biraz daha iyileştirilebilir.
Google üzerinden
Servis yapan garsonlar önünüzdeki tabağı kaldırmıyor getirdiği tabağı uzatıyor sizin çorba kasesini kaldırmanızı bekliyor. Tabakları toplarken suplaya başkalarının kaşıklarından yemekler bulaşıyor. Servis iyi degildi. Mekan fena değil.
Google üzerinden