Yenişehir, Mersin · Hizmetler


Bütçeniz, beden ölçünüz ve düğün konseptinize uygun mağaza ve modeller için tarafsız öneri alın. Şehrinizdeki danışmanımız 24 saat içinde size ulaşır.
1 dakikada doldurun
Sade Organizasyon, Mersin'in Yenişehir ilçesi Barbaros Mahallesi'nde, Marina Sitesi C Blok'ta faaliyet gösteren düğün ve özel etkinlik organizasyon firmasıdır. Nişan, düğün ve söz törenlerinden çeşitli özel kutlamalara kadar geniş bir hizmet yelpazesinde kiralık ekipman tedariği ve bütünleşik organizasyon koordinasyonu sunmaktadır.
Firma, çalışanlarının müşteri odaklı ve esnek tutumlarıyla öne çıkmaktadır. "Çalışanlar ilgili, sevecen ve sempatikler; işlerini çok hızlı ve temiz yapıyorlar, şart ya da koşul sunulmuyor, bahane üretilmiyor" diyen bir müşteri, Sade Organizasyon'un pratik ve engelsiz çözüm anlayışını açıkça vurgulamaktadır. Organizasyon sürecinde ek talep öne sürmeden işin üstüne gidilen bu yaklaşım, özellikle son dakika değişikliklerine açık planlama süreçlerinde büyük değer taşımaktadır.
Sade Organizasyon; nişan ve düğün törenlerinde kiralık ekipman tedariki, masa ve salon süsleme, özel dekor sandalyeler ve etkinliğe özel çeşitli dekorasyon ürünleri gibi kira hizmetleri sunmaktadır. Organizasyonun planlama aşamasından ekipman teslimatına, kurulumdan etkinlik sonrası toplama sürecine kadar her adımda müşteriyle yakın koordinasyon içinde hareket edilmektedir. Ekibin esnekliği ve koşulsuz tutumu, tüm süreci müşteri için zahmetsiz ve stressiz kılmaktadır.
Barbaros Mahallesi'ndeki Marina Sitesi konumu, Yenişehir'in orta noktasında erişimi kolay bir ofis sunmaktadır. Etkinlik planlaması ve ekipman bilgisi için doğrudan iletişime geçilebilir.
Müşteri izlenimi olumlu
Bu firmayla deneyiminiz nasıldı?
Barbaros mahallesi 2172 sokak Marina Sitesi C blok giriş kat, Barbaros, 33150 Yenişehir/Mersin
3 kullanıcı bu işletmeyi değerlendirdi.
Kızımın 3 Haziran da evde söz yüzüğü takma töreni ve 4 Haziranda Sahil martı otelinde nişan organizasyonu için Esa Organizasyonla anlaştık. İyiki ,iyikii, iyikiii🫠 Meltem hanım ve Gürler bey inanılmaz profesyonel, iş disiplini olan, muhteşem insanlar. Hayallerimizin ötesinde bir iş çıkardılar. Söz törenimiz ve nişanımız muhteşem şıklıkta , rüya gibi oldu. Şahane bir ekip, hiçbir sorun yaşamadık , planlama mükemmeldi. Tüm misafirlerimiz masa düzenine, süslemelere ,ambiyansa hayran oldu. Çok ama çoookk teşekkürler🙏 iyiki size geldim ,iyiki sizinle birlikte yol aldık, emeğinize sağlık Esaorganizasyon🙏
Google üzerinden
Çalısanlar ilgili sevecen ve sempatikler islerini cok hızlı ve temiz yapıyorlar şart ve ya koşul sunulmuyor bahane üretilmiyor tavsiye ediyorum
Google üzerinden
Öncelikle organizasyon şirketi yetkilileri ile kuzenim problem yaşamadı . Ancak sabah organizasyonu getirdiklerinde ürünler kirliydi . Tanesi 245 tl ye kiralanan cam sandalyelerin kirli ve çizik olması kabul edilemez . Biz nişan günü onca telaşın arasında sandalye sildik . Bu sebeple puan kırdım . Umarım daha dikkatli olurlar .
Google üzerinden