Açık Teras Düzeni
Kapalı salonlardan farklı, açık havada davet atmosferi
Kartal, İstanbul · Düğün Salonu





Bütçeniz, beden ölçünüz ve düğün konseptinize uygun mağaza ve modeller için tarafsız öneri alın. Şehrinizdeki danışmanımız 24 saat içinde size ulaşır.
1 dakikada doldurun
Royal Teras, Kartal'ın Atalar Mahallesi'nde, Üsküdar Caddesi yakınındaki Büklü Sokak'ta yer alan bir teras düğün ve davet mekânıdır. Açık teras düzeniyle, kapalı salonlardan farklı bir davet atmosferi sunar.
Mekân, yemekli ve kokteyl düzeninde 100 ila 625 kişi arasında davet ağırlar. Teras yapısı, açık havada bir düğün ya da kına imkânı verir. Mekânda düğün, nişan ve kına gecesi organizasyonları düzenlenir; oturma planı ve menü davetin ölçeğine göre belirlenir.
İkram, dekor, ses ve ışık düzeni mekân tarafından sağlanır; ikram ve organizasyon tek elden yönetilir, böylece davet sahibi süreci tek noktadan takip eder. Kartal Atalar çevresindeki konumu, merkez ve sahil hattına yakındır; toplu taşımayla kolay ulaşılır.
Kartal ve çevresinde açık teras düzeninde bir düğün ya da kına arayan çiftler için Royal Teras; teras konsepti ve esnek kapasitesiyle değerlendirilebilecek bir adrestir.
Müşteri izlenimi olumlu
Bu firmayla deneyiminiz nasıldı?
Kapalı salonlardan farklı, açık havada davet atmosferi
Yemekli ve kokteyl düzende esnek kapasite
İkram, dekor ve ses-ışık mekândan
Atalar Mahallesi Büklü Sokak &, Atalar, Üsküdar Cd. No:2, 34862 Kartal/İstanbul
Yemekli ve kokteyl düzeninde 100 ila 625 kişi arasında davet ağırlar; açık teras düzeniyle her ölçeğe uyum sağlar.
Düğün, nişan ve kına gecesi organizasyonları düzenlenir; açık teras yapısı açık havada davet imkânı verir.
Kartal Atalar Mahallesi'nde, Üsküdar Caddesi yakınındaki Büklü Sokak'tadır; merkez ve sahil hattına yakındır.
218 kullanıcı bu işletmeyi değerlendirdi.
İçecekler bardak ile dağıtılıyor garsonların parmakları içeceklerin içine giriyor su servisi dahi yok ÜCRETLİ kuru pastalar bayat yaş pasta bayat sadece mekan güzel yeni tutacak insanlar bunları göz önünde bulundurması için yorum yapıyorum hizmet ve kalite sıfır sadece mekan dizaynı hoş o kadar GARSONLAR SADECE BİR ŞEYDE İYİDİ O DA BAHŞİŞ TOPLAMAK ! Gelen misafirlerin tabakları olduğu gibi geri gitti. Gelen misafirlerin bazılarına servis yapılmış çoğu misafirlere servis gitmemiş bile fotoğrafçı bir fotoğrafı ikiye bölüp üç poz şeklinde çıkartıyor insanları kazıklamaktan başka birşey değil
Google üzerinden
Hizmet yok kılımalar kapalı içecekler bardaklara dolmuş halde geliyor fotoğrafçı bayan para üstü vermeden kaçıp gidiyor açılır tavan olsada sıcak havalarda oturulmuyor fotoğrafcı resimleri yarıdan çekiyor müzik sistemi sıfır insan önceden yöreye göre hazırlık yapar gördüğüm en kötü salon
Google üzerinden
Gökhan bey ve ekibine çok teşekkür ediyorum harika bi kınaydı mekanın üstünün açık olması ortamı daha güzel yapmıştı 💗
Google üzerinden
Üstünün açık olması harikaydı düğün boyunca sıkılmadan ilk defa düğün tamamladık tavsiye edilebilecek mekan aynı zamanda otopark sorunu yok
Google üzerinden
Teras deyince insanın aklına geken ilk manzara olur burada o büyük bir hüsran. Düğüne gittim güzeldi ses sistemi ve özellikle DJ benden Artı puan aldı. Otopark sorunu yok.
Google üzerinden