Kına ve Nişan
Kına gecesi ve nişan törenlerinde eksiksiz koordinasyon ve dekor hizmeti.
Yakutiye, Erzurum





Bütçeniz, beden ölçünüz ve düğün konseptinize uygun mağaza ve modeller için tarafsız öneri alın. Şehrinizdeki danışmanımız 24 saat içinde size ulaşır.
1 dakikada doldurun
Erzurum'un Yakutiye ilçesinde, Muratpaşa Mahallesi'nde Saray Bosna Caddesi üzerinde yer alan Royal Düğün ve Kına Salonu, Sınav İş Merkezi'nin giriş katında düğün, nişan, kına gecesi ve mezuniyet töreni gibi özel etkinliklere ev sahipliği yapmaktadır. Merkezi konumunun sağladığı erişim kolaylığı, mekânı şehrin çeşitli noktalarından ulaşılabilir kılmaktadır. Saray Bosna Caddesi'nin polis evi yakınındaki bu lokasyon, hem şehir merkezinden hem çevre mahallelerden kolayca erişilebilir bir noktadadır.
Salonun kına gecelerine ayrıca önem verdiği, bu konudaki organizasyon deneyimi ve ekip koordinasyonuyla öne çıktığı görülmektedir. Yorumlarda kına gecelerinde Fatma Hanım'ın adı özellikle geçmektedir; gelinlerin kına öncesi stresini sakinleştiren samimi tutumu ve süreç boyunca sağlanan düzenli iletişim, salon tercihlerinde belirleyici bir etken olmaktadır. "Hiç yormadılar, profesyonelceydi" gibi ifadeler ekibin genel çalışma tarzını özetlemektedir.
Nişan törenleri de salonda talep gören etkinlikler arasındadır. Nişan masası düzeni, dekor kurulumu ve tören sürecindeki koordinasyon ekip tarafından yürütülmektedir. Mezuniyet töreni gibi sosyal etkinlikler için de salon kapısını açmakta; bu esneklik çeşitli kutlamaların aynı mekânda planlanmasını mümkün kılmaktadır. Düğün günü koordinasyonu, masa planlaması ve genel salon düzeni ekip tarafından titizlikle yönetilmektedir.
Salon hafta içi sabah 09:00'dan gece yarısına kadar, pazar günleri 24 saat hizmet vermektedir. Etkinlik tarihi ve kapasite bilgisi için telefonla iletişime geçmek yeterlidir; salon, randevu alınarak ziyaret edilebilmekte ve ön görüşme imkânı sunmaktadır.
Müşteri izlenimi olumlu
Bu firmayla deneyiminiz nasıldı?
Kına gecesi ve nişan törenlerinde eksiksiz koordinasyon ve dekor hizmeti.
Sınav İş Merkezi giriş katta özel düzenlenmiş etkinlik alanı.
Fatma Hanım başta olmak üzere süreç boyunca ilgili ve sakinâleştirici hizmet.
polis evi, Muratpaşa, Saray Bosna Cd. yanısınav iş merkezi giriş kat, 25000 Yakutiye/Erzurum
51 kullanıcı bu işletmeyi değerlendirdi.
O kadar güzel bir yer ki özellikle çalışanları çok ilgililerdi çok samimiydiler dün mezuniyetimiz oldu 5 yıldız az geliyor böyle bir yere şiddetle tavsiye ediyorum
Google üzerinden
04/04 de nişan yaptık hem Fatma hanım hem diğer ekip arkadaşları çook ilgili güler yüzlü hizmet veriyorlar nişan kına için gayet herşeyleri yeterli emeklerinize sağlık
Google üzerinden
24 ağustos günü bu salonda kına gecem oldu kesinlikle kızlar şiddetle tavsiye ediyorum kına gününe kadar o kadar stresli ve gergindimki gerek fatma hanım gerek salon personeli beni o kadar güzel sakinleştirip o kadar güzel bir gece yaşattılarki 💞 başta fatma hanım olmak üzere bütün çalışan ve emek veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Google üzerinden
Kızımın kınası burada oldu memnun kaldık hiç bizi yormadılar herşeyle o kadar güzel ilgilendiler ki profesyonelceydi tavsiye ederim harikaydınız
Google üzerinden
Gerçekten çok nezih bir ortama sahip ayrıca elemanlar olarakta çok ilgiliydiler nişan yaptık nasipse kınamızıda orda yapmayı planlıyoruz tavsiye ederiz
Google üzerinden