Ağrı · Düğün Salonu



Bütçeniz, beden ölçünüz ve düğün konseptinize uygun mağaza ve modeller için tarafsız öneri alın. Şehrinizdeki danışmanımız 24 saat içinde size ulaşır.
1 dakikada doldurun
Royal Düğün Salonu, Ağrı merkezde, Fırat Mahallesi Yaşar Kemal Caddesi'nde yer alan, 1.200 kişiye kadar misafir ağırlayan büyük bir düğün salonu. Kalabalık davetlere uygun ölçeğiyle öne çıkıyor.
Salon düğün, sünnet, kına ve nişan gibi törenlere ev sahipliği yapıyor. Dekorasyon, masa düzeni ve ses-ışık kurulumu davetin türüne göre ayarlanıyor; deneyimli ekip etkinlik boyunca hazır bulunuyor. Kapalı ve geniş yapı, kalabalık misafir listelerinde rahat bir oturma ve hareket alanı sağlıyor. Düğün ve kına dışında mevlit ve özel kutlamalar da aynı salonda düzenleniyor; salon hafta içi ve hafta sonu için farklı paket koşulları sunuyor.
Tarih ve konsept netleştikten sonra hazırlık işletme tarafından üstleniliyor; menü ve paket detayları görüşmede belirleniyor. Güncel kareler @royal.davet hesabında paylaşılıyor; şehir merkezindeki konumu ulaşımı kolaylaştırıyor.
Çok kalabalık bir düğünü kapalı ve geniş bir salonda planlayan çiftler için Ağrı'da güçlü bir seçenek.
Müşteri izlenimi olumlu
Bu firmayla deneyiminiz nasıldı?
Fırat Mah Erzurum Cad Atso Binası, Fırat, 04100 Ağrı Merkez/Ağrı
65 kullanıcı bu işletmeyi değerlendirdi.
Royal Düğün Salonu gerek atmosferi gerek sahipleri olsun mükemmel bir düğün salonu yeni düğün yapacaklar için ideal bir mekan
Google üzerinden
fiyatı çok pahalı orkestra çalmıyor düğün dememize rağmen çay servisi 1 saatte bir yapılıyor
Google üzerinden
Parasına göre hiç güzel değil klima yok sıcak getirdiğimiz kolaları hep sakladılar çay ve şeker aldık sınırsız çay dağıtılması lazımdı öyle konuştuk ama öyle yapmadılar hiç memnun kalmadık
Google üzerinden
Deneyimli profesyonel ekibi ile Güler yüzlüğe dikkat çekiyorlar güvenilir aile ortamı Harun bey'e ve profesyonel ekibine teşekkürler
Google üzerinden
İnsanlar ve orda çalışanlar iyi saygılı insanlar taşıyıcı Arabalar bedava ama kimlik bırakmak şartıyla,Diyarbakır'a emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Enson 1991 gitmiştim. Şimdi daha güzel Olmuş herkese gitmesini tavsiye ediyorum.Ciger yemeyi unutmasınlar.
Google üzerinden