Pierre Cardin Lisanslı Koleksiyon
Uluslararası markanın Türkiye lisanslı gelinlik koleksiyonu; her sezon güncellenen modeller Samsun'da.
İlkadım, Samsun · Giyim mağazası





Bütçeniz, beden ölçünüz ve düğün konseptinize uygun mağaza ve modeller için tarafsız öneri alın. Şehrinizdeki danışmanımız 24 saat içinde size ulaşır.
1 dakikada doldurun
Samsun İlkadım'da faaliyet gösteren Pierre Cardin Wedding, uluslararası Pierre Cardin markasının Türkiye lisanslı gelinlik koleksiyonunu sunan bir mağaza. Lisanslı koleksiyon yapısı, markanın tasarım anlayışını ve kalite standartlarını Samsun'da gelin adaylarına ulaştırıyor.
Pierre Cardin gelinlik koleksiyonu hazır modeller üzerinden sunuluyor; her sezon güncellenen koleksiyon farklı silüet ve tasarım tercihlerine hitap ediyor. Uzun kuyruklu, prenses ve zarif kesimler arasında çeşitlilik bulunan koleksiyonda gelin adayı beğenisine uygun model seçimi için danışmanlık hizmeti sunuluyor. Gelinliğe uyumlu duvak ve aksesuar önerileri prova sürecinde birlikte ele alınabiliyor.
Model seçiminin ardından beden uyumu için prova aşamaları mağaza bünyesinde yürütülüyor; gerekli düzeltmeler teslimat tarihinden önce tamamlanıyor. Danışmanlık sürecinde gelin adayının düğün konseptine ve kişisel tarzına en uygun Pierre Cardin modeli birlikte belirleniyor; renk ve detay seçimleri prova aşamasında netleştiriliyor. Nişanlık için de koleksiyonda yer olup olmadığı ilk görüşmede birlikte değerlendirilebiliyor.
İlkadım merkezindeki konumuyla Samsun'un farklı ilçelerinden ulaşımı kolay olan mağazada randevu için önceden iletişime geçmek, model seçimi ve prova takvimine uygun gün bulmayı kolaylaştırıyor. Lisanslı koleksiyondan seçim yapmak isteyen gelin adayları için düğün tarihinden yeterince önce başvurmak, tercih edilen modelin temin ve prova sürecini rahatlatıyor; yoğun sezonda erken planlama özellikle önem kazanıyor.
Müşteri izlenimi olumlu
Bu firmayla deneyiminiz nasıldı?
Uluslararası markanın Türkiye lisanslı gelinlik koleksiyonu; her sezon güncellenen modeller Samsun'da.
Prenses, uzun kuyruklu ve zarif kesimler arasında çeşitlilik; danışmanlıkla en uygun model belirleniyor.
Model seçiminin ardından beden uyumu için prova; duvak ve aksesuar önerileri süreçte birlikte değerlendiriliyor.
Ulugazi, 19 Mayıs Blv. No:20 D:22, 55030 İlkadım/Samsun
Evet. Mağaza Pierre Cardin lisanslı hazır gelinlik koleksiyonunu sunuyor; model seçiminin ardından beden uyumu için prova aşamaları mağaza bünyesinde yürütülüyor. Tercih edilen modelin temin süreci için düğün tarihinden önce başvurulması öneriliyor.
Evet. Duvak ve aksesuar önerileri prova sürecinde birlikte değerlendiriliyor; gelinlik modeliyle renk ve stil uyumu gözetilerek tamamlayıcı ürünler seçilebiliyor.
36 kullanıcı bu işletmeyi değerlendirdi.
Müşteri ile ilgi alaka çok iyi teşekkürler
Google üzerinden
Bu iğrenç firimaya güvenmeyin çok kötü insanlar biz gelinlik almak için giddik ama benim provada ve giydiğim gelinlikle aldığım gelinliğin alakası bile yoktu iki yüzlülük yapıp heralde başkasına kiralamışlardı pis ve yırtıklar içindeydi indirim falan dedim kadın ama hayatında bu kadar karaktersiz insan görmedim ben gelinliği hiç giymedi ve iadeye götürdüğümdede saçma sapan savunmalar yaptılar başımın gözümüzün sadakası olsun dedik ve duvak diye resmen bi perde tül parçası verdiler cidden çok körü bir firima inanamayın güvenmeyin
Google üzerinden
Bir kaç yoruma aldanamayım bilindik bir marka deyip Pierre Cardin markasına güvenerek gelip gelinlik aldık ama profesyonellikle alakası yok. Keşke yazılanlara inansaydım. Gelinliği kendi kafalarına göre bir şekilde dizayn etmişler, yapabildiğimiz en iyisi bu diyorlar. Üzerine para iadesi felan mümkün değil zaten 3 dk konuşsanız öyle bir profesyonellik olmadığını anlarsınız. Terzinin dikiş bildiğine dair büyük şüphelerim var. Gelinliği fotoğraf çekimi için dahi giyemedim 2. Kere. Yakasındaki taşlar hep dökülmüştü, kolları yırtıldı, tekrar dikilmesi gerekti. Zaten stresli olan bu süreci daha da berbat hale getirdiler. İlk gelirken duvak hediye biz her şeyi düşünüyoruz dedikleri duvak tül parçası, iş işten geçince her şeyi 5 katı fiyatına satıyorlar. Çevrede dikim yapan çok çok daha iyi gelinlikçiler mevcut, paranızla marka diye rezil olmayın! O kadar para verdiğim gelinliği fotoğraf çekimine bile giyemedim. Hiçbir hakkınızı arayamazsınız, bu kadar basit. İnternetten aldığınız ucuz elbiseler bile daha kaliteli dikişe sahiptir.
Google üzerinden
Harika bir işletme herşey tam istediğim gibi oldu 1 prova ile sorunsuz teslim aldım kötü yorum yapanlar için de şunu söylemek isterim ki bence sorun sizde çok kibar , çok iyi çalışanları sayesinde hayalimdeki gelinliğe kavuştum hiç tereddüt etmeden gidebileceğiniz tek gelinlikçi😊🥰
Google üzerinden
Kesinlikle gitmeyin kiraladığımız gelinliği kimseye denetmiyeceklerini söylediler ama gelinliği almaya gittiğimizde satmışlardı ve pislik içindeydi mecbur kalıp aldık geri iade yapacağımız zaman kuru temizlemeye vermemize rağmen bizden 1500 tl kuru temizleme parası istediler oraya gittiğimizde bizimle argo kelimeler kullanıp hakaret ettiler parayı öderken kartı suratımıza fırlattılar çok kötü bir işletme
Google üzerinden