Doğa İçinde Mekân
Ağaçlık ortam, akşam ışık ambiyansı.
Kemalpaşa, İzmir · Etkinlik Mekânı





Bütçeniz, beden ölçünüz ve düğün konseptinize uygun mağaza ve modeller için tarafsız öneri alın. Şehrinizdeki danışmanımız 24 saat içinde size ulaşır.
1 dakikada doldurun
Piari Pera Ulucak, Kemalpaşa Ulucak'ta (Damlacık), doğanın içinde, ağaçlarla çevrili bir kır düğünü ve davet mekânıdır. Onurcan Bey, Alperen Bey ve Yeliz Hanım'ın ekibiyle işlettiği mekân, içten yaklaşımı ve özenli kurgusuyla nişan, isteme ve düğün organizasyonlarına ev sahipliği yapar.
Doğal ortamı, akşam ışıklandırmasıyla oluşan ambiyansı ve hem açık hem kapalı (kış bahçesi) alanlarıyla dört mevsim davet düzenlemeye uygundur; yağmur ihtimaline karşı her iki alan birden hazırlanabilir. İsteme ve nişan konsepti, menü (çoklu beyaz et tabağı) ve çay servisi gibi seçenekler sunulur. Yorumlarda ekibin samimiyeti ve süreci sahiplenmesi sıkça övülür; kimi misafirler ağaçlık alan nedeniyle soğuk havalarda ısınmanın ve yoğun davetlerde servis hızının iyileştirilebileceğini belirtir.
İzmir ve Kemalpaşa çevresinde doğayla iç içe, açık ve kapalı alanı olan bir kır düğünü mekânı arayanlar için akılda tutulacak bir adres. Kapasite, menü ve fiyat detayları görüşme sırasında netleşir.
Müşteri izlenimi olumlu
Bu firmayla deneyiminiz nasıldı?
Ağaçlık ortam, akşam ışık ambiyansı.
Yağmura karşı her iki alan da hazır.
Onurcan, Alperen ve Yeliz; süreci sahiplenir.
Damlacık, 9528 Sokak No:36, 35040 Kemalpaşa/İzmir
Kemalpaşa Ulucak'ta doğanın içinde, hem açık hem kapalı (kış bahçesi) alanı olan bir kır düğünü ve davet mekânıdır; isteme, nişan ve düğün organizasyonlarına uygundur.
Yağmur ihtimaline karşı açık ve kapalı alanlar birlikte hazırlanabilir; kış bahçesiyle dört mevsim davet düzenlenebilir.
Kimi yorumlarda ağaçlık alan nedeniyle soğuk havalarda ısınma ve yoğun davetlerde servis hızı not edilmiştir; menü ve ısıtma düzenini önceden konuşmak yararlı olur.
165 kullanıcı bu işletmeyi değerlendirdi.
Her detayla saniye saniye ilgilenen ve en güzel günümüzü tüm aksiliklere rağmen güzelleştiren Piari Pera Ulucak ekibine çok teşekkürler. Havanın azizliğine rağmen kış bahçelerindeki sımsıcak ortamla ve ilgi alakalarıyla günümüzü güzelleştirdiler ♥️
Google üzerinden
Nerden başlasam bilemiyorum , her şey o kadar güzeldi ki 150 kişilik bir nişan organizasyonumuz vardı ve etkinliğimiz gündüzdü havanın yağışlı olma ihtimaline karşı her iki alan da bizim için hazırlandı . İsteme organizasyonumuz , ikramlarımız her şey kusursuz hazırlandı tüm bu organizasyon için öncelikle YELİZ HANIM A , anlayışları ve hoşgörüleri için ALPEREN bey ve ONURCAN bey e teşekkür ederim. Servis ve hizmet için de ayrıca teşekkür ederim.
Google üzerinden
18 Nisan 2026 tarihinde isteme ve nişan organizasyonu için seçtiğimiz doğanın içerisinde gayet tatlı ve samimi görünümlü bir mekan. Onurcan Bey, Alperen Bey ve Yeliz Hanım tanıdığımız en içten organizatörler diyebiliriz. Bizim organizasyonumuz için ekstra bir çaba gösterdiler kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bizim organizasyonumuz 160 kişilik bir organizasyondu ve çoklu beyaz et tabağı menüsü mevcuttu. Ekstra olarak çay servisi paketini de satın aldık. Organizasyon boyunca yemek ve ısınma konusunda ufak problemler yaşadık. Ordövr tabağı, ara sıcak ve ana yemek aralarındaki dağıtım süreleri biraz uzun geldi misafirlerimize. Isınma problemi de rüzgardan kaynaklı olduğu için etkili bir çözüm bulunamadı çünkü çevrenin tamamen ağaç olmasından kaynaklı ateş yakılamıyordu. Bunlar dışında gayet eğlenceli geçen bir organizasyon oldu emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
Google üzerinden
Geçtiğimiz aylarda çok yakın bir arkadaşımızın düğünü için burada bulunduk ve gerçekten unutulmaz bir gece yaşadık. Kır düğünü konsepti o kadar güzel ve özenli hazırlanmıştı ki, hem ortamın doğallığı hem de ambiyans insanı direkt içine çekiyor. Özellikle akşam saatlerinde ışıklandırmayla birlikte çok keyifli bir atmosfer oluştu. İşletme sahibi Onurcan beyin ilgisi ve süreci sahiplenmesi de ayrıca çok değerliydi. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz, kesinlikle tavsiye ederim.
Google üzerinden
22 Kasım tarihinde Piari Pera’da isteme ve nişan organizasyonumuzu gerçekleştirdik. Onurcan Bey ve tüm ekip, her detayın tam da istediğimiz gibi olması için büyük bir özenle çalıştı. Başından sonuna kadar hayal ettiğimizden bile daha güzel bir organizasyon oldu. Müzikler, ambiyans, ikramlar ve çay servisi dahil her şey kusursuzdu; en ufak bir aksama bile yaşamadık. Özellikle Onurcan Bey’in samimiyeti ve süreç boyunca gösterdiği ilgi için ayrıca teşekkür ederiz. Kesinlikle gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğimiz mükemmel bir deneyimdi.
Google üzerinden