Merkez, Sinop · Düğün Salonu





Bütçeniz, beden ölçünüz ve düğün konseptinize uygun mağaza ve modeller için tarafsız öneri alın. Şehrinizdeki danışmanımız 24 saat içinde size ulaşır.
1 dakikada doldurun
Payidar Garden Kır Düğün Salonu, Sinop Merkez'e bağlı Dibekli köyünde, Aklıman Mevkii'nde sahil yakınında konumlanan kır düğünü ve davet salonudur. Bülent Bey ve Ali Bey başta olmak üzere Kemal Bey'in işletme sahipliğindeki ekibiyle kır düğünü organizasyonu sunan salon, katılımcıların organizasyonun başından sonuna eksiksiz ilgi gördüğünü aktardığı yorumlarıyla öne çıkmaktadır. Aklıman sahiline yakın konumu ve doğa ortamında yapılan kır düğünü imkânıyla Sinop'ta farklı bir tören deneyimi arayanlar için özgün bir seçenek oluşturmaktadır.
Salon, düğün ve davetlerin yanı sıra karavan konaklama ve sahil etkinliklerine de zemin hazırlamaktadır. Valet otopark hizmetiyle misafirler için pratik bir park deneyimi sağlanmaktadır. Engelli erişimi kapsamında tekerlekli sandalye otoparkı, oturma alanı, girişi ve tuvaleti tam destek sunmaktadır; haftanın yedi günü 24 saat ulaşılabilir olan salon, geniş bir organizasyon takviminde hizmet vermektedir.
Kır düğünü planlayanların orkestra tercihi, ikram kapsamı ve açık alan koşullarına yönelik pratik detayları (ısıtma, aydınlatma, ses sistemi) önceden Payidar Garden ekibiyle görüşmesi önerilmektedir. Sahadaki mevcut düzenleme ve kapasiteyle ilgili bilgi almak için önceden yerinde inceleme planlanması tavsiye edilmektedir. Tüm hizmet kalemlerinin yazılı sözleşme ile netleştirilmesi de önerilmektedir.
Payidar Garden Kır Düğün Salonu, Sinop Merkez yakınında Aklıman sahil hattında doğa ortamında kır düğünü veya davet töreni planlamak isteyen çiftler için değerlendirilebilecek bir mekândır. Tarih ve kapsam için önceden iletişime geçilmesi önerilmektedir.
Müşteri izlenimi olumlu
Bu firmayla deneyiminiz nasıldı?
Aklıman, Akliman Mevkii No: 25 /1, 57000 Dibekli/Sinop Merkez/Sinop
65 kullanıcı bu işletmeyi değerlendirdi.
Biz karavan kiraladık zaten denize sıfır gibi bişey sahil hemen yanın da biz 2 yetişkin 1 çocuk 2 gün kaldık sıcak sularında problem var sadece oda yeni durumu çözeceklerini düşünüyorum onun dışında karavan falan gayet temizdi 2 çocuklu bir aile için bizim karavan gayet idealdi giderken 1 tane çarşaf ve pike götürebilirsiniz çocuklar için olan yataklarda herşey var biz çok eğlendik giden herkesin de eğlenmesi dileğiyle
Google üzerinden
Sevgili oğlumuzun düğün merasimini gerçekleştirdik...Ali bey ve mekan sahibi Kemal bey başta olmak üzere tüm çalışanlara teşekkürlerimizi iletiyoruz... Kır düğünü tercihi için doğru bir mekan.. Kolaylıklar diliyoruz....
Google üzerinden
Düğün organizasyonları biraz sıkıntılı. Sırf düğünden 1 saat erken geldik diye suya para almaları pek yakışık olmadı. Garsonlar güler yüzlü ancak hak ettikleri ücreti almadıkları yüzlerinden okunuyor. Orkestra eğer her düğünde aynı ise çok korkunç, Eğer ilk defa veya 2-3 defa birlikte çaldılarsa çok normal, birkaç düğün sonunda çözülür. Yine de ayrı bir orkestra ile anlaşmak iyi olacaktır
Google üzerinden
Akliman sahili karşısında, kamelyalarda oturup buradan sipariş verdik. Sağolsunlar çay, Kahve, isteyene yemek vs de getiriyorlar.
Google üzerinden
12 Temmuz 2022 tarihinde Kına /Düğün yaptık. Organizasyon baştan sona kadar muhteşemdi. Dikkatimizi çeken hiçbir eksik olmadı. İşletmeci Bülent Bey ve ekibi harika bir iş çıkardı. Çalışanlar mütevazi, güler yüzlü ve dinlenme odasındayken gelen ikramlar yerinde ve lezzetliydi. Gelen misafirlerimiz çok memnun kaldı. Ekibe teşekkür ederiz.
Google üzerinden