Binlerce Kişiye Yemek Servisi
Geniş kapasitesiyle aynı anda binlerce misafire kesintisiz ve lezzetli yemek servisi yapabilen nadir mekanlardan.
Denizli · Düğün Salonu





Bütçeniz, beden ölçünüz ve düğün konseptinize uygun mağaza ve modeller için tarafsız öneri alın. Şehrinizdeki danışmanımız 24 saat içinde size ulaşır.
1 dakikada doldurun
Denizli Merkezefendi'de, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yer alan Pasvak Düğün Davet, hem kına hem düğün gecesini aynı çatı altında eksiksiz yaşatmak isteyen çiftler için kayda değer bir tercih. Zarif iç tasarımı ve geniş kapasitesiyle öne çıkan salon, aynı anda binlerce misafire kusursuz yemek servisi yapabilme yeteneğiyle Denizli düğün sektöründe ender rastlanan bir ölçek sunar.
Ekibin üç ana ismi, organizasyonun her aşamasında belirleyici. Nasuh Bey, süreci başından itibaren güven veren bir önderlikle yürütüyor. Berrin Hanım, tüm koordinasyonu üstlenerek il dışından gelen çiftlerin bile kaybolmadan en doğru kararları almasını sağlıyor. Azra Hanım ise gelin olarak geçirilen tüm geceyi omuzluyor — bir an bile yalnız bırakmadan, prenses gibi hissettirerek. Sadece bir kez söylenen isteklerin ikinci kez hatırlatılmadan yerine getirildiğini belirten misafirler, bu özen için övgüye değer geri dönüşler veriyor.
Yemek lezzeti ve servis personelinin güler yüzlü tutumu da birden fazla misafirin özellikle vurguladığı noktalar arasında. Ramazan iftarları ve özel davetler için de tercih edilen mekân, düğün dışı organizasyonlara da açık. Pasvak'ın bir diğer dikkat çeken yönü, misafirlerine etkinlik sürecinde bağış yapma imkânı tanımasıdır — küçük ama anlamlı bir sosyal sorumluluk dokunuşu.
Tekerlekli sandalye erişimi otopark, giriş, oturma alanları ve tuvaletlerde tam olarak sağlanmış. Merkezefendi'deki bu mekânı yakından tanımak için ekiple doğrudan iletişime geçebilirsiniz.
Müşteri izlenimi olumlu
Bu firmayla deneyiminiz nasıldı?
Geniş kapasitesiyle aynı anda binlerce misafire kesintisiz ve lezzetli yemek servisi yapabilen nadir mekanlardan.
Tüm düğün gecesi gelinin yanında kalan Azra Hanım, misafirlerin prenses gibi hissettiklerini aktardığı isim.
Etkinlik sürecinde davetlilere yardımsever kalplere bağış yapma fırsatı tanıyan sosyal duyarlılık uygulaması.
Mehmet Akif Ersoy, 45/1 sok 5/1, 20030 Denizli Merkezefendi/Denizli
Evet, Pasvak hem kına gecesi hem düğün için sıklıkla tercih ediliyor; ekip iki organizasyonu da birlikte planlayabiliyor.
Evet, birden fazla misafir şehir dışından gelip düğününü burada yaptıklarını belirtmiş; Berrin Hanım ve Nasuh Bey tüm süreci uzaktan koordine ediyor.
Mekân iftar yemekleri ve toplu davetler için de tercih ediliyor. Özel günler için iletisime geçilerek detaylar alınabilir.
104 kullanıcı bu işletmeyi değerlendirdi.
İftar yemeğine katıldık, ortam gayet iyi, toplu davetler için uygun, kaliteli bir yer.
Google üzerinden
Fatma ve Süleyman çifti olarak hem kına hem düğün organizasyonumuzu pasvakta yaparak en doğru kararı vermişiz. Bu işlerin ne kadar zor ve stresli olduğunu yaşayan bilir ancak pasvak ekibi Nasuh bey, Berrin hanım ve ekip arkadaşları bizleri son derece profesyonel, samimi, mükemmel şekilde yönlendirip ve hizmetlerini sundular o kadar akıcı ve kolayca oldu ki biz çok çok memnun kaldık. Gelen davetlilerimiz gerekse yemeklerin lezzeti gerekse servis konusunda servis personelin güler yüzlü olmalarından dolayı çok güzel geri bildirimler aldık. Tüm pasvak ailesine yürekten teşekkür ediyorum
Google üzerinden
Fatma ve Süleyman çifti olarak hem kınamızı hem de düğünümüzü yaptığımız Pasvak ailesine teşekkür ederiz gerek çalışan kadrosunun hizmet kalitesi gerekse mekanın düzeni ve zarif görünümü gözünüz kapalı Denizli de güvenebileceğiniz en iyi mekan Nasuh beyin önderliğinde hiç zorlanmadan tüm organizasyon müthiş incelikle ilerledi Azra hanımın bir geline prenses gibi hissettirip bir saniye bile yalnız bırakmayıp her sürecinizle ilgilenmesi tek kelimeyle tüm ekip muhteşemdi ayrıca sadece düğün yapmakla kalmayıp tüm güzel kalplere bağış yapma imkanı da tanıyorlar size. Binlerce kişiye aynı anda kusursuz yemek hizmeti sunmak sadece Pasvağa özel olsa gerek tüm içtenliğimle en özel günümü güzelleştiren Pasvak Düğün Davet Organizasyon ailesine tekrar teşekkürlerimizi sunuyorum.
Google üzerinden
eşimle farklı memeleketlerimiz olduğu için başka bir şehirde daha düğün yapmıştım ama pasvak bana keşke her yerde pasvak gibi bir organizasyon olsa dedirtti. baştan aşağı mükemmel bir geceydi. başta cemiyetin başından sonuna kadar benimle ilgilinen azra hanım başta olmak üzere herkese çok teşekkür ederim. beni dışarıdan kimseye muhtaç etmeden hayallerimden bile güzel bir geceyle ağırladılar.
Google üzerinden
İl dışından gelip düğün yapmamıza rağmen Berrin hanım ve Nasuh bey her konuda bizimle çok güzel ilgilendiler. Onların ve Pasvak ekibinin sayesinde istediğimiz gibi bir düğün yaptık. İsteklerimizi yerine getirmek için var gücüyle çalışan bütün ekibe çok teşekkür ederiz.
Google üzerinden