Aksaray merkez AVM
Atatürk Bulvarı 11'de Aksaray'ın şehir merkezindeki kapalı alışveriş merkezi.
Aksaray · Alışveriş merkezi





Bütçeniz, beden ölçünüz ve düğün konseptinize uygun mağaza ve modeller için tarafsız öneri alın. Şehrinizdeki danışmanımız 24 saat içinde size ulaşır.
1 dakikada doldurun
Nora City Alışveriş Merkezi, Aksaray şehir merkezinin tam ortasında, Kılıçaslan Mahallesi Atatürk Bulvarı 11 numarada bulunan kapalı bir alışveriş merkezi. Tek bir gelinlik mağazası değil; içinde bilinen perakende markaları, yeme-içme noktaları ve hizmet birimlerini bir arada tutan çok katlı bir AVM.
Yapı boyut olarak büyük şehir AVM'lerinden daha kompakt ama Aksaray ölçeğinde mağaza yoğunluğu yüksek. Tatlıcı, şekerci, yeme-içme, perakende giyim mağazaları ön katlarda; en alt katta kütüphane, petshop, tuvalet ve mescid gibi servis birimleri yer alıyor. Bilinen markaların Aksaray'daki toplu noktası olduğu için şehir dışından gelen ziyaretçi için pratik bir alışveriş başlangıcı.
Çalışma saatleri AVM'lerin standart düzeninde işliyor. Telefon hattı üzerinden mağaza bazlı yönlendirme alınabiliyor; resmi web sitesi noracityavm.com güncel mağaza listesi ve etkinlikleri paylaşıyor. Otopark belirli bir süre sonra ücretli işlemeye başlıyor; uzun süre alışveriş yapacak müşterilerin bunu hesaba katması yararlı olabilir.
Bu kayıt gelinlik.org veritabanına Google Maps eşlemesi sırasında düştü. Yapı bir gelinlik mağazası değil, ancak içindeki perakende mağazalarda davet kıyafeti, abiye ve aksesuar arayan ziyaretçi için uğranabilecek bir nokta; AVM'nin kendisi gelinlik tedariki için doğrudan adres değil, gelinlik için Aksaray merkezindeki diğer dükkân hatlarına bakmak daha doğru bir yön.
Müşteri izlenimi olumlu
Bu firmayla deneyiminiz nasıldı?
Atatürk Bulvarı 11'de Aksaray'ın şehir merkezindeki kapalı alışveriş merkezi.
Şehir ölçeğine göre yüksek mağaza sayısı; perakende, yeme-içme ve hizmet bir arada.
En alt katta kütüphane, petshop, tuvalet ve mescid; AVM dışı işlevlere de ev sahipliği.
Kılıçaslan, Atatürk Blv. No:11, 68100 Aksaray Merkez/Aksaray
AVM doğrudan bir gelinlik mağazası değil; içinde davet kıyafeti, abiye ve aksesuar arayan ziyaretçiler için perakende mağazalar bulunabiliyor. Gelinlik için Aksaray merkezindeki ayrı butiklere yönelmek daha doğru bir başlangıç.
Perakende mağaza, yeme-içme ve tatlıcı yanında en alt katta kütüphane, petshop, tuvalet ve mescid gibi servis birimleri yer alıyor; otopark bir süre sonra ücretli işliyor.
6.056 kullanıcı bu işletmeyi değerlendirdi.
YOGLOO Yogurt adi altinda satilan ikinci kasigi yiyemedigimiz ekşi bozuk kremamsi şey. Uzerine koyduklari her malzeme icin 20 lira aliyorlar ona ragmen urunden cok cok qz ekliyorlar. Ve bunu kucucuk yaziyla yazmislar. Yenseydi umursamazdim ama asla yenilecek bir şey degil. Cocuk yemedi. Ne kadar kotu olabilir diye tadina bakalim dedik ama fena berbat.
Google üzerinden
Yol üzerindeyken uğradık ışıklandırması daha açık değildi, açılırken çıktık 😂. Güzel ama marketi yeterli değil bana göre. Asansör de 1 tane olması sıkıntıydı kalabalık oluyor çok bekleniyor. En alt katta kütüphane, petshop, tuvalet ve mescid gördüm gayet güzel.
Google üzerinden
Şehir merkezine yakın otoparkı belli bir süre sonrası ücretli.Bilinen markalar var tavsiye ederim.Yolunuz düşerse alışveriş için uğrayabilirsiniz.
Google üzerinden
Şehrin ta orta merkezine Avm yapmak bana göre şehre ihanettir . Trafik sorunları ve diğer ipin koparan hırtların Avm canın sıkıldı bir gezeyim moduna döndürüyor . Ayrıca mağazanın lavaboları daha da temiz olabilir biraz yenilik istiyor . Bununla birlikte marka çeşitliliği olarak yeterli . Fakat Aksaray a daha çok yakışan daha modern ve şehrin dışına yapılsa iyi olacaktır ..
Google üzerinden
Yer olarak diğer alış veriş mazalarına oranla küçük ama onlara nazaran çok fazla iş yeri ve mağzası mevcut güzel hoş ve tatlı bir yer ama girdiği tatlıcı şekerci ilk görsellik olarak anlatıyor burayı
Google üzerinden