Konyaaltı, Antalya · Hizmetler



Bütçeniz, beden ölçünüz ve düğün konseptinize uygun mağaza ve modeller için tarafsız öneri alın. Şehrinizdeki danışmanımız 24 saat içinde size ulaşır.
1 dakikada doldurun
Mels Parti Organizasyon, Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde, düğün ve parti organizasyonlarına odaklanan bir ekip. Melike Hanım'ın yürüttüğü işletme; düğünlerin yanı sıra çocuk partileri, doğum günleri ve eğlence etkinlikleri konusunda deneyimli, detaylara dikkat eden bir organizatör.
Hizmetin öne çıkan yanı, temizlik, düzen ve eğlence üçlüsü. Düğün günü her şeyin kontrolü ekip tarafından üstleniliyor; çocuk partilerinde animatörler, çizgi film kostümleri ve etkinliklerle küçük misafirler eğlendiriliyor. Mekanın temizliği ve düzeni, ilk göze çarpan detaylardan. Etkinlik öncesinde tema ve program çiftle ya da aileyle birlikte belirleniyor, böylece günün her anı önceden planlanmış oluyor. Melike Hanım'ın işine gösterdiği özen, davetlerin hayal edilenden öteye taşınmasını sağlıyor.
Düğününü ya da çocuğunun doğum gününü temiz, düzenli ve eğlenceli bir organizasyonla planlamak isteyen Antalyalı aileler için Mels Parti Organizasyon keyifli bir tercih. Hem yetişkin hem çocuk etkinliklerinde aynı titizlikle çalışması, farklı ihtiyaçlara yanıt vermesini sağlıyor.
Müşteri izlenimi olumlu
Bu firmayla deneyiminiz nasıldı?
Antalya, Türkiye, Sarısu mah, 168 sok emarspark, Sarısu, 07070 Konyaaltı/Antalya
21 kullanıcı bu işletmeyi değerlendirdi.
Melike Hanımla 4 ekim düğünümüz için anlaştık; kendisi düğün günü her şeyi kontrol edeceğini ve düğün yerinde olacağını söyledi. Düğün günü 16.00’da mekana ulaştığımızda hiçbir şey hazır değildi kendisi yoktu çünkü 4 tane farklı düğün-etkinlik varmış onlardaymış. Arkadaşlarım panik halinde mekanı hazırlamaya başladı etraftaki çöpleri kutuları temizlediler masaları düzenlediler. Masalarda anlaştığımız fotoğrafı ve yapılanı ekleceğim. İki - üç tane dal eklenmişti sadece. Vazo içinde suda yüzen mum anlaştık masalarda plastik mumlardan vardı… gelin damat sandalyesi unutulmuştu. Girişte merdivene çicek-mum süsler konulucaktı unutulmuştu. Sandalyeler süslencekti yapılmamıştı. Nikah yerinde halı anlaştık halı kırış kırış serildi. Yürüme yerinde çicekler olucaktı 3 tane vardı. Masalarda tabaklar olucaktı yoktu. Misafirler için yönlendirme olucaktı yoktu. Düzen falan hiç yoktu…. Kimse hakkında böyle yorum yazmam ama o kadar emek harcayıp çalışıp en özel gününde bunların yaşanması kolay bir durum hiç değil. Diğer 4 etkinlik daha önemliydi demek ki. Fotoğraf olarak bırakıyorum. Herkes kendi kendisine kararını verir.
Google üzerinden
Melike hanım son derece profesyonel, işine özen gösteren ve detaylara dikkat eden bir organizasyoncu. Aynı zamanda çok ilgili ve ne istediğimizi gerçekten dinleyip ona göre hareket etti. Sakin, güler yüzlü ve çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde düğün sürecimiz çok daha stressiz geçti.
Google üzerinden
Melike hanım dünyanın en tatlı en samimi insanı işini o kadar temiz o kadar güzel yapıyor ki 31 Ağustostaki düğünümüzü resmen hayallerimizden öteye taşıdı onu çok sevdik sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz iyi ki Melike hanımla tanıştık iyi ki bize bu mutluluğu yaşattı. Asla düşünmeden gözünüz kapalı isteklerinizi hayallerinizi onunla paylaşın size en güzelini en özelini hazırlıyor
Google üzerinden
Işletme sahibi ve işletme prensipleri ile harika bir kurum. İlgi /alakaları , çocuklara olan sevgileri ve yaptıkları işleri taktir etmemek mümkün değil 🙏
Google üzerinden
Öncelikle gözüme çarpan temizliği oldu ve muhtesem bir organizasyondu.Çocuklar çok eğlendi.Animatörler 9 cizgi film kahrami kostumu giydiler noelbaba haric.Oyun parki ve animatorlerin oyunlari keyifliydi.Ayrica fiyat cok uygundu.Bir de hediyesiz gondermediler ayrica ikramlar anne elinde yapilmis katkisizdi ic rahatligiyla yedirebildik.Amac cocuklarin gercekten eglenmesiydi.Cok ama cok tesekkur ederim.
Google üzerinden