Çoklu kategori giyim
Günlük giyim, davet kıyafeti ve bridal hat aynı vitrinde — elbise, ceket, aksesuar bir arada.
Muratpaşa, Antalya · Giyim mağazası





Bütçeniz, beden ölçünüz ve düğün konseptinize uygun mağaza ve modeller için tarafsız öneri alın. Şehrinizdeki danışmanımız 24 saat içinde size ulaşır.
1 dakikada doldurun
Lara Asena Bridal, Antalya Muratpaşa Şirinyalı Mahallesi'nde İsmet Gökşen Caddesi Dolay Apartmanı No:53 adresinde yer alan bir kadın giyim butiği. Marka, Instagram tarafında "laraasenabridal" başlığıyla tanıtılırken vitrindeki ürün hattı yalnızca beyaz gelinlikle sınırlı değil — günlük giyimden davet kıyafetine kadar uzanan geniş bir kadın giyim koleksiyonu sunuluyor.
Mağazanın hattında elbise, pantolon, bluz, ceket gibi günlük giyim parçalarıyla birlikte davet kıyafeti ve özel gün giyimi aynı vitrinde duruyor. Marka tanıtım dilinde "kaliteli kumaşlar ve özenle işlenmiş detaylar" başlığını kullanıyor; tarz danışmanlığı da hizmet listesinde — gelinin yanında nedime, anne tarafı ve davetli için tek mağazada kombin desteği.
Şirinyalı Mahallesi, Antalya Muratpaşa'nın merkez sayfiye hattı; Lara Caddesi'nin arkasındaki sakin ticaret çeperinde yer alan bir bölge. Lara Asena Bridal, bu çevrede gelinlikten çok günlük ve davet giyim hattında çalışıyor — düğün hazırlığında özel günler için aksesuar ve kombin arayan müşteri için yan kanal sunan bir adres.
Mağazanın bridal hattı, marka adının ikinci kısmında özellikle vurgulanıyor — "Lara Asena Bridal" başlığı, kadın giyim butiği ile bridal-davet kıyafeti hattının iç içe çalıştığı bir kullanıma işaret ediyor. Sosyal medyada Instagram aktif; yeni gelen kombinler, davet ve kına paylaşımları buradan görülebiliyor.
Müşteri izlenimi olumlu
Bu firmayla deneyiminiz nasıldı?
Günlük giyim, davet kıyafeti ve bridal hat aynı vitrinde — elbise, ceket, aksesuar bir arada.
Kombin desteği hizmet listesinde — gelinin yanında nedime, anne ve davetli için ayrı kanallar.
Antalya Muratpaşa Şirinyalı'da, Lara Caddesi'nin arkasındaki sakin ticaret çeperinde.
Göksen cad, Şirinyalı, 1496. Sk. Dolay apt, 07070 Muratpaşa/Antalya
Hayır. Mağaza temelinde bir kadın giyim butiği — günlük giyim (elbise, pantolon, bluz, ceket) yanında davet kıyafeti, bridal ve özel gün giyimi aynı vitrinde bulunuyor. Beyaz gelinlik tarafı bridal başlığında yer alıyor.
Antalya Muratpaşa'da, Şirinyalı Mahallesi İsmet Gökşen Caddesi Dolay Apartmanı No:53'te — Lara Caddesi'nin arkasındaki sakin ticaret çeperinde yer alıyor.
Evet. Mağaza tanıtım dilinde tarz danışmanlığı (personal shopping) hizmeti yer alıyor; günlük kombin, davet ve düğün hazırlığı için kombin desteği sunuluyor.
18 kullanıcı bu işletmeyi değerlendirdi.
Lara Asena Bridal adlı mağazadan satın almış olduğum gelinlik kendi terzilerinin hataları yüzünden mahvoldu. Buna rağmen hiçbir muhatap bulamadım. Sözde mağaza sahibi Şeyma hanım düğünüme 8 gün kala bana yaşattıklarının mağduriyetle ilgili hiçbir sorumluluk almadığı gibi yarım saate mağazaya geliyor şeklinde mağazada bekletilip kendisini bekledim. Sonra başka bir çalışan Şeyma hanımın yurt dışında olduğunu gelemeyeceğini söyledi. Bu kadar az zaman kala yaşadığım maddi manevi tüm süreç için davacı olacağım. Görselleri buraya yüklüyorum. Kendi hatasının arkasında durmayan bir işletme. Ben sekiz gün içinde yeni bir gelinlik bulamam ve bu olmayan gelinliği giyerim zihniyetiyle yüzüme bile bakılmadı. Bu gelinliği iade için paketli şekilde bekletiyorum. Hakkımı sonuna kadar arayacağım. GÜNCELLEME Düğünüme 8 gün kala yukarıda belirttiğim mağduriyet sonrası hakkımı Tüketici Hakem Heyeti’ne başvurarak aradım ve sonucunda davayı kazanarak giymediğim gelinliği iade edip 31 ARALIK 2025 günü ücretini aldım. Bu noktada mağaza sahibi ŞEYMA HANIM yaşattıkları bu büyük mağduriyet için özür dilemediği gibi o gün dahi yüzümüze bile bakmadı. Sadece imzalaması gereken evrağa imza attı ve gitti..Firma sahibi olarak müşteri memnuniyeti umrunda olmayan parasını peşin alıp sonra bu şekilde davranan biri kendisi. Tüm çevreme yazıyorum gelinlik terzisi bile olmayan hazır gelinliği üstünüze yaparız diyip müşterisine böyle muamele eden bir firmadan alışveriş yapmayın.
Google üzerinden
Buranın Fotoğrafını sonunda çektim Akdeniz dondurmacıdan sonra öncelikle gelinlikler iyi ama çok açık ben bunu kabul etmem lara asena bridal az iyi eşiniz çok açık giyinmeyi seviyorsa buraya getirin
Google üzerinden
Daha öncesinde kız kardeşimin nişanı için ailecek abiye aldığımız bir yer olduğu için bu sene benim nisanim için kız kardeşim kendisine abiye bakmak için girdik mekanın sahibi tarafından girmemizle aşağılanmamız bir oldu ben hayatımda böyle terbiyesizlik böyle küstahlık görmedim. Önce insanlık öğrenin sonra satış yapın!!! Sizi tavsiye ettiğim herkese bu deneyimi anlatıp bütün tavsiyelerimi geri çekeceğim
Google üzerinden
Randevumuzu alıp gelinlik bakmaya gittik. Gittiğimizde hiç güler yüzle karşılanmadık. Müşteri ile konuşma tarzları ve ilgileri hiç hoş değil. 3 tane gelinlik denettikten sonra 2 tane daha gelinlik deneyebilirsiniz günlük toplam 5 hakkınız var dediler. Bunu önceden bilsek zaten mağazaya adım atmazdık. O an mağazada bizden başka müşteri de yoktu. O kadar gelinlikçi gezdim böyle bir esnaflık görmedim.
Google üzerinden
Gelinlik mağazalarından gelinlik alma hatasında bulundum. Gelinlik alacaklara uyarı olsun diye yorum yapıyorum… Fiyatları laradaki diğer gelinlikçilerin yaklaşık iki katıydı, beğendiğim bir model olduğu için sorun etmedik. Hatta arada kalınca tamam duvağı hediye edelim fakat basit bir model olur dediler( Çoğu mağazada duvak ücreti zaten gelinliğin içinde oluyordu) Tamam dedik. Bana sormadan gelinliğin bedenini değiştirdiler, üstelik bir beden büyük olmaz zaten üst kısmı bol olur demelerine rağmen prova esnasında utanmadan gülerek bir beden büyük getirdik dediler. Bazı detayları istediğim gibi yapmayıp , yapmaya çabalamayıp olan şeye beni ikna etmeye çalıştılar sadece. Son gün gelinliği teslim almaya gittiğimde duvak parasını ödediniz mi dediler. Orda tak etti artık. Kimsenin yolu buraya düşmez umarım ..
Google üzerinden