Kendi Otoparkı
Davetlilerin park sorunu yaşamadığı, merkezde her zaman bulunmayan bir kolaylık.
Kilis · Düğün Salonu





Bütçeniz, beden ölçünüz ve düğün konseptinize uygun mağaza ve modeller için tarafsız öneri alın. Şehrinizdeki danışmanımız 24 saat içinde size ulaşır.
1 dakikada doldurun
Klas Düğün Salonu, Kilis merkezde Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Mahallesi'nde, Ünverdi Caddesi üzerinde hizmet veren bir düğün salonu. Şehir içindeki konumu ve kendi otoparkı ile düğün, nişan ve kına törenleri için kullanılıyor.
Salon kapalı bir mekân olarak düzenleniyor; davetin müzikli kutlama bölümü, sahnesi, oyun alanı ve oturma düzeni aynı çatı altında toplanıyor. Kilis düğünlerinin vazgeçilmezi olan davul, halay ve müzikli eğlenceye uygun bir sahne ve geniş oyun alanı düzeni sunuluyor; gelin ve damat için ayrı bir köşe ayrılıyor. Kendi otoparkının olması, davetlilerin araçlarını park ederken sorun yaşamamasını sağlayan pratik bir avantaj — şehir merkezindeki salonlarda her zaman bulunmayan bir kolaylık.
Ünverdi Caddesi üzerindeki merkezî konumuyla Klas Düğün Salonu, Kilis'te ulaşımı kolay ve otoparklı bir düğün mekânı arayan aileler için değerlendirilebilecek bir seçenek. Düğün, nişan ve kına gibi farklı törenler için tercih edilebiliyor.
Müşteri izlenimi olumlu
Bu firmayla deneyiminiz nasıldı?
Davetlilerin park sorunu yaşamadığı, merkezde her zaman bulunmayan bir kolaylık.
Davul, halay ve müzikli eğlenceye uygun sahne ve geniş oyun alanı.
Ünverdi Caddesi üzerinde, şehir içinden kolay ulaşım.
Albay İbrahim Karaoğlanoğlu, Ünverdi Cd. No:106, 79000 Kilis Merkez/Kilis
Evet, salonun kendi otoparkı bulunuyor; bu da şehir merkezindeki davetlerde park sorununu ortadan kaldırıyor.
Düğün, nişan ve kına gibi törenler; davul, halay ve müzikli eğlenceye uygun sahne ve oyun alanıyla kapalı salonda düzenleniyor.
274 kullanıcı bu işletmeyi değerlendirdi.
Gördüğüm en kotu salon hatay'dan geldim hizmet sıfır ses kötü salon ufak insanlar ayakta ikramlar verilmiyor
Google üzerinden
Ses sistemi müzik ve davul 🥁 beynim yandı sahne ortamı küçük bence gelin damat masası çok kuytu köşede ben fazla begenemedim
Google üzerinden
Ses sistemi çok yüksek son derece rahatsızlık veriyor ..salon küçük....soğutma sistemi iyi ...idare eder
Google üzerinden
Havalandırma sistemi var mı yok mu anlayamadım.Salon bayağı sıcak.Havalandırma sorunu çözülürse salon kötü değil.
Google üzerinden
Sahnesi çok dar. Kenarda olduğundan oynayanları görmek imkansız gibi. Gelin ve damat köşeye hapsolmuş durumda. Müzikleri iyiydi. Kiliste adet herhalde davulcu oynayan kim olursa peşini bırakmıyor. Meşrubat servisi bazı masalara yapılmadı. Burda düğün yapar mıydım: mümkün değil. (Klas 1 için yazdım bunları)
Google üzerinden