1996'dan bu yana atölye
Gelinlik, abiye, nişanlık ve damatlık üzerine kurulu butik, yıllık koleksiyon yeniler.
Osmangazi, Bursa · Giyim mağazası





Bütçeniz, beden ölçünüz ve düğün konseptinize uygun mağaza ve modeller için tarafsız öneri alın. Şehrinizdeki danışmanımız 24 saat içinde size ulaşır.
1 dakikada doldurun
İğne İplik Moda, Bursa'nın geleneksel gelinlik aksı sayılan Altıparmak ve Cemal Nadir Caddesi'nde 1996'dan beri faaliyet gösteren bir butik. Markanın kendi tabiriyle detaylar isminde saklı; gelinlik tarafında yıllık koleksiyon yenileme ritmi ve özel dikim seçenekleri öne çıkıyor.
Vitrin yalnızca gelinlikle sınırlı değil. Aynı çatı altında nişanlık abiye, kına ve söz kıyafetleri ve Rinelli Uomo markası altında damatlık koleksiyonu da sunuluyor. Bu yapı, iki tarafın birlikte alışverişe gelmesini ve aile davetinin bütününü tek atölyede çözmesini kolaylaştırıyor.
Mağaza, Bursa'da pek çok butikte bulunmayan bir altyapıya sahip: 3.500 m²'lik kapalı üretim alanı. Tasarımdan dikime kadar olan süreç kendi atölyesinde yürüyor. Standart koleksiyon dışında özel ölçü dikim talepleri de aynı tesiste karşılanıyor; gelin adayının seçtiği model üzerinde göğüs, sırt, kuyruk uzunluğu gibi noktalar gerektiğinde yeniden ele alınıyor.
Süreç tarafında randevuyla denemeler organize ediliyor; 1 ile 3 prova arasında gelinlik tamamlanıyor ve teslim süresi yaklaşık 4 hafta. Cemal Nadir Caddesi'ndeki mağaza pazar günü dahil hafta boyu açık olduğundan, hafta içi çalışan ve sadece hafta sonu vakit ayırabilen çiftler için pratik. Ürün gamında fildişi, inci beyaz, kapuçino gibi alternatif renkler ve A-line, prenses, balık model kesimler birlikte yer alıyor; aksesuar tarafında duvak, taç ve eldiven seçenekleri de mağazadan tamamlanabiliyor.
Marka, satış noktası ağı üzerinden Türkiye'nin farklı illerine ve yurt dışına bayilik vermesiyle de tanınıyor; Bursa mağazası ise koleksiyonların tamamının görülebildiği ana adres olma özelliğini koruyor.
Müşteri izlenimi olumlu
Bu firmayla deneyiminiz nasıldı?
Gelinlik, abiye, nişanlık ve damatlık üzerine kurulu butik, yıllık koleksiyon yeniler.
Tasarım, kalıp ve dikim sürecinin tamamı markanın kendi atölyesinde tamamlanıyor.
Gelinlik 1 ile 3 prova arasında bitiriliyor; ortalama teslim süresi dört hafta.
Kuruçeşme, Cemal Nadir Cd. No: 53, 16050 Osmangazi̇/Bursa
Evet. Marka, gelinlik tasarımından kalıp çıkarmaya ve dikime kadar olan tüm süreci 3500 m² kapalı üretim alanına sahip kendi atölyesinde yürütüyor. Standart koleksiyon dışında özel ölçü taleplerini ve seçilen modelin gelin adayına göre revize edilmesini de aynı tesiste karşılıyor.
Gelinlikler genellikle 1 ile 3 prova arasında tamamlanıyor; ilk randevuda model seçimi ve ölçü alımı yapılıyor, sonraki provalarda göğüs, sırt ve kuyruk uzunluğu gibi detaylar gelin adayının vücuduna göre ayarlanıyor. Ortalama teslim süresi yaklaşık dört hafta.
Evet, mağaza damatlık tarafında Rinelli Uomo markasını sunuyor. Gelin ve damadın ayrı butiklere gitmeden ölçü ve seçim sürecini aynı adreste tamamlamasına imkan veriyor; aile davetinin bütünü tek atölyede çözülebiliyor.
60 kullanıcı bu işletmeyi değerlendirdi.
Bugün nişanlım ile birlikte tüm Altıparmak Caddesi’ni gezdik, en sonunda İğne İplik Moda Evi’ne girdik ve iyi ki de girmişiz. İçeri adım attığımız andan itibaren inanılmaz güzel karşılandık. Kadın personellerin tamamı son derece samimi, içten ve ilgiliydi; bu da bize gerçekten güven verdi. Kına için elbisemi buradan tercih ettim, ayrıca nişanlım için de çok şık bir damatlık siparişi verdik. Tüm süreç boyunca ilgi, alaka ve profesyonellikleri hiç eksilmedi. Özellikle Ferda Hanım’ın çözüm odaklı, pratik yaklaşımı ve sonsuz desteği için ayrıca teşekkür ederiz. Kadın emeğinin, güler yüzün ve işini severek yapmanın en güzel örneklerinden biri. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim 🌸
Google üzerinden
Elbiseleri ve ilgileri çok güzeldi. Ferda hanım ile Büşra Hanıma ilgileri alakaları ve naziklikleri için çok teşekkür ediyorum. Herkese tavsiyemdir.:)
Google üzerinden
Gelinliğimi iğne iplik modadan aldım çok memnun kaldım özelikle büşra hanımın yardımları ilgisi ve güler yüzlülüğü için çok teşekkür ederim iyiki iğne iplik moda
Google üzerinden
O kadar iyilerdi ki 2 gelinlik aldım. Gülay Hanım, Buket Hanım, Ferda Hanım, Büşra Hanım. Hiçbirinizi unutmayacağım. Tüm Altıparmak caddesini hatta tüm Bursa’yı tek tek gezdim bu kadar temiz bu kadar güzel gelinlik bulamadım. Kendilerine kendimi anlattım ve beni o kadar iyi tanıdılar ki sadece 2 gelinlik denemiş olmama rağmen o 2 gelinliği de aldım. Yaptıkları tadilatlar da inanılmaz başarılı oldu provadan sonra. Bundan sonra özel günler için yakınlarıma öve öve anlatacağım favori mekanım oldu İğne İplik Bursa Moda Evi, samimiyetiniz için teşekkür ediyorum. 💖🧿🙏🏻✨
Google üzerinden
İlk tanışmamız 2024 kasım ayında nişanlığımı kiralamam ile başladı. Ağustos 2025 tarihinde kına ve düğün içinde tercihim onlardan yana oldu ve hiç pişman olmadım. Rama hanım, Gülay hanım ve Büşra hanıma ilk günden son güne kadar sabırlı, güler yüzlü ve profesyonel müşteri hizmetleri için teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte abiye tercihlerimin adresi olacağına eminim 😇
Google üzerinden