Kır Düğün Bahçesi
Açık alanda düğün ve davet alanı.
Merkez, Sivas · Düğün Salonu





Bütçeniz, beden ölçünüz ve düğün konseptinize uygun mağaza ve modeller için tarafsız öneri alın. Şehrinizdeki danışmanımız 24 saat içinde size ulaşır.
1 dakikada doldurun
Green Land Sivas Kır Düğün Bahçesi, Sivas merkeze bağlı Yeşilyurt bölgesinde yer alan bir kır düğün bahçesi ve etkinlik alanıdır. Açık alandaki düzeniyle düğün, nişan ve özel günlere ev sahipliği yapıyor.
Mekân, açık alanda düğün ve davet organizasyonlarına hizmet veriyor. Düğün, nişan ve kına gibi törenler için sahne, oturma düzeni ve ikram hazırlanıyor; menü ve servis davet türüne göre belirleniyor. Giriş ve otopark engelli erişimine uygun düzenlenmiş. Açık alanın yapısı, yaz aylarında dış mekânda tören imkânı sunuyor; oturma planı davetli sayısına göre düzenleniyor.
Düğün, nişan ve kına törenleri bu alanda gerçekleştirilebiliyor; davet detaylarının, menü ve servis akışı dâhil, önceden işletmeyle net biçimde planlanması önemli. Talep ve beklentilerin baştan açık biçimde netleştirilmesi, organizasyonun istenildiği gibi geçmesinde belirleyici oluyor. Mekânın merkeze yakın konumu, davetlilerin ulaşımını kolaylaştırıyor; açık hava düzeni fotoğraf çekimleri için de imkân sağlıyor.
Sivas'ta açık havada bir kır düğün alanı arayanlar Green Land'i değerlendirebilir; menü, servis ve diğer ayrıntıların önceden net biçimde sözleşmeye bağlanması öneriliyor.
Müşteri izlenimi olumlu
Bu firmayla deneyiminiz nasıldı?
Açık alanda düğün ve davet alanı.
Sahne, oturma düzeni ve ikram hazırlanıyor.
Giriş ve otopark engelli erişimine uygun.
Yeşilyurt, 2. küme evler 50-56 no:23, 58010 merkez/Sivas
Sivas merkeze bağlı Yeşilyurt'ta açık alanlı bir kır düğün bahçesi; düğün, nişan ve kına törenlerine uygun.
Menü, servis akışı ve diğer ayrıntıların önceden işletmeyle net biçimde planlanması öneriliyor.
Sivas merkeze bağlı Yeşilyurt bölgesinde yer alıyor.
180 kullanıcı bu işletmeyi değerlendirdi.
Greenland Düğün Salonu'nda nişanımızın hayal kırıklığı oldu. Yemekler kalitesizdi ve isteklerimiz yerine getirilmedi. Çalışanların ilgisizliği ve genel organizasyonun kötü olması nedeniyle deneyimimiz pek tatmin edici değildi. Hiçbir şey Anlaştığımız gibi gitmedi beklentilerimizi maalesef karşılanmadı.
Google üzerinden
Puan verilmeyi hak bile edilmeyen bir salon‘du. Bilhassa Tuvaletleri rezalet ötesi. Instagramdaki resimlere lütfen aldanmayın. Anca boş vaadler, boş sözler!
Google üzerinden
Yakın zamanda düğünümüz oldu hiç memnun kalmadık yazık verilen paraya. Gittiğimizde yerleri yeni yıkamışlardı olduğu gibi kıyafetlerimiz çamur oldu. Masa örtüleri leke içindeydi. Pastanın tadı berbattı. Adı kır düğün salonu ama yeşillik yok siz adını bozkır düğün salonu diye değiştirin. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.En mutlu gününüz ziyan olmasın
Google üzerinden
Gerçekten çok çok kötü bir deneyimdi. Uzun zamandır bu kadar kötü organizasyonlu bir düğüne gitmemiştim. Verilen paraya bugün için yapılan onca hazırlığa yazık. Düğün 7 de başlamasına rağmen gelin ve damat 8 i geçe çıktı. O sürede yemek servisi yapılıp bitebilirdi ama yapılmadı. İlk dans ve birkaç oyun havasından sonra yemek servis olacak denip müzik kısıldı ve herkesi yerine aldılar. Ancak yine 1 saati aşkın bir süre boyunca servis bekledik. Neden bu kadar üzün sürdüğünu sorduğumuzda köftenin yeni piştiğini söylediler. Önceden pişirip sıcak kalacak şekilde saklayamamışlar malesef. Saat 9 buçuk olduğunda hala yemek yemeyen birçok insan vardı. Masalardaki bulaşıklar hiç toplanmadı. Kısacası berbattı.
Google üzerinden
Düğünde çocukların toplaması gereken bahşişleri kocaman adamın toplaması üstüne yetmiyor gibi çocukların topladığı paraları da ellerinden çekip alan harika çalışanlı bir mekan 👏👏👏 para müzisyenlere atılmadı öyle olsa onların hakkı ama düğünde oynayanlara atıldı. Ki müzisyenlere bile atılsa çocukların elinden çekip almak çok zorba bir hareket 400 500 tlnin peşine düşmeseydiniz keşke.
Google üzerinden