200–875 Kişi
Ferah ve geniş salon; büyük organizasyonlarda 1000 kişiye kadar.
Keçiören, Ankara · Düğün Salonu





Bütçeniz, beden ölçünüz ve düğün konseptinize uygun mağaza ve modeller için tarafsız öneri alın. Şehrinizdeki danışmanımız 24 saat içinde size ulaşır.
1 dakikada doldurun
Grand Derya Deniz Düğün Salonu, Ankara'nın Keçiören ilçesinde, Karşıyaka Mahallesi'nde Kayı Caddesi üzerinde yer alan bir düğün ve davet salonudur. Cadde üzerindeki konumu ve geniş otoparkıyla hem bölge sakinleri hem de çevre semtlerden gelen davetliler için ulaşımı kolaylaştırır.
Salon ferah ve geniş bir iç düzene sahiptir; kapasitesi düzene göre 200 ile 875 kişi arasında değişir ve büyük organizasyonlarda 1000 kişiye kadar çıkabilir. Bu esneklik, hem orta ölçekli hem de kalabalık aile düğünlerine rahat bir alan tanır. Mekânın en pratik yanlarından biri, büyük araçların da girebildiği yüksek tavanlı ve güvenli otoparkıdır; ayrıca vale hizmeti de sunulur.
Düğünün yanı sıra nişan, kına, sünnet, kurumsal etkinlik ve doğum günü gibi davetler düzenlenir. Hizmet kapsamında yemekli ve kokteyl servis, kına organizasyonu, sahne ve ses sistemi ile organizasyon desteği yer alır; konuk yorumlarında salonun ferahlığı, otopark kolaylığı ve ekibin güler yüzü olumlu yönler arasında anılır. Giriş ve otopark engelli erişimine uygundur, ödemede kredi ve banka kartı kabul edilir.
Keçiören'de geniş kapasiteli, otopark sorunu yaşatmayan ve tek elden organizasyon desteği sunan bir salon arayan çiftler için uygun bir adrestir. Tarih, kapasite ve menü detayları görüşülerek netleştirilebilir.
Müşteri izlenimi olumlu
Bu firmayla deneyiminiz nasıldı?
Ferah ve geniş salon; büyük organizasyonlarda 1000 kişiye kadar.
Büyük araçların da girebildiği yüksek tavanlı otopark ve vale.
Düğün, nişan ve kına için tek elden organizasyon desteği.
Karşıyaka, Kayı Cd. No:11, 06291 Keçiören/Ankara
Salon düzene göre 200 ile 875 kişi arasında davetli ağırlar; büyük organizasyonlarda 1000 kişiye kadar çıkabilir.
Büyük araçların da girebildiği yüksek tavanlı ve güvenli bir otoparkı vardır; ayrıca vale hizmeti sunulur.
Düğün, nişan, kına, sünnet, kurumsal etkinlik ve doğum günü gibi davetler düzenlenir. Yemekli ve kokteyl servis sağlanır.
265 kullanıcı bu işletmeyi değerlendirdi.
Arkadaşımızın düğününe gittik, yemekliydi. Pilav hamur olmuştu ve bir dilim domates ve salatalık koymuşlar yanına salata diye, bir de et vardı kavurma mı ama yemedik - yanında silikon patatesler. Bizim için güzel bir gündü tabii ki arkadaşımızın mutlu günüydü, ama salon yemekleri facia
Google üzerinden
Güzel ferah ve geniş bir düğün salonu ilk defa bir salonda otopark sıkıntısı yaşamadım güleryüzlü hizmet herkese tavsiye ederim
Google üzerinden
17.08.25 Tarihinde düğünümüz vardı çok vaatler üzerine anlaşmamızı yaptık söylenen hiç birşey yapılmadı anlaşma yapacağımız zaman tadilat vardı zemin cam olacak vs bi kaç işlemden bahsettiler zaten fotoğraflara bakarsanız ufak tefek değişiklikler yapılmış. Zemin cam olmadı o videolarda görünen baloncuklar açılmadı tabi bunlar basit şeyler asıl sorun şurda başlıyo verdiğimiz hiç bir müzik acılmadı giriş müziğimiz yanlış acıldı o kadar zeybek eğitimialdık yanlış açıldı erken müzik bitti ve biz sahne de kaldık :( sürekli agır oyun havası çaldı horon halay hareketli oyun havaları söylememize rağman 1 kere horon acıldı zorla :/ hareketli oyun havası istediğim için de gelin bizi dövecek tarzında bi anons gecildi bin pişman oldum hele fotoğraf ve videolar gelince daha çok kahroldum Allah'tan klip için ekstra fotoğrafcıyla anlaşmıştım salon dolu olmasına rağmen arkadaki ekranı açmadılar kına için hazırlanmaya gittiğimde şarkı çalmadı oysaki ben hazırlanırken misafirlerim eğlensin istedim sözde akış hazırlıyorlar göz boyamak için.....herşeyi en ince ayrıntısına kadar söylemiştim oysa asla ve asla önermiyorum paranızı çöpe atmayın ( kına org. Birol beye teşekkür ederim kızlar çok anlayışlı ve iydi tek güzel şey kına kızları)
Google üzerinden
Hayatımda gördüğüm en güzel işletme servis mükemmel ortam müthiş garsonlar çok ilgililer hafta sonları çok yoğun geçen bir işletme çok geniş havadar yönetim sahipleri çok ilgiler yeni evlenecekler bençe hiç biryere gitmeden görün derim
Google üzerinden
Bina altı otoparktan düğün salonuna çevrildiği için biraz basık kalıyor havalandırma yetersiz. Düğün salonuna aşağı inildiğinde sizleri tuvaletlerden gelen idrar kokusu karşılıyor
Google üzerinden