Düğün ve Nişan Malzemeleri
Aksesuar, süsleme ve hediyelik.
Fatih, İstanbul · Hizmetler





Bütçeniz, beden ölçünüz ve düğün konseptinize uygun mağaza ve modeller için tarafsız öneri alın. Şehrinizdeki danışmanımız 24 saat içinde size ulaşır.
1 dakikada doldurun
Düğün Dernek Nişan ve Düğün Malzemeleri, Fatih'in Tahtakale / Rüstem Paşa semtinde, Sabuncuhan Caddesi'nde yer alan bir düğün ve nişan malzemeleri firmasıdır. Tahtakale'nin köklü toptan ticaret hattında, davet hazırlığına yönelik geniş bir ürün yelpazesi sunar ve tedariki kolaylaştırır.
Firmanın odağı düğün, nişan ve kına malzemeleridir; süsleme ürünleri, davet aksesuarları, hediyelik ve hatıra ürünleri bir arada bulunur. Hem bireysel alışveriş hem de organizasyoncular için toplu tedarik mümkündür ve çeşit geniş tutulur.
Ürün yelpazesi; gelin ve nişan aksesuarları, süsleme malzemeleri, kına gecesi ürünleri ve hediyelik eşyalar gibi başlıkları kapsar. Farklı tema ve konseptlere uygun çeşitler sunulur; ürünler davetin tarzına göre seçilebilir ve birlikte değerlendirilir.
Tahtakale'deki konumu, tarihî yarımadanın toptan ticaret merkezine yakınlığıyla tedarik açısından pratiklik sağlar. Toplu alımlarda çeşit ve fiyat avantajı öne çıkar; ürünler talebe göre temin edilir ve hazırlanır.
Düğün ve nişan malzemeleri, davet hazırlığının görünür ve hatıra bırakan tarafını oluşturur; firmanın geniş ürün çeşitliliği, çiftlerin ve organizasyoncuların ihtiyaçlarını tek noktadan karşılamasını kolaylaştırır.
Geniş ürün yelpazesi, toptan tedarik imkânı ve Tahtakale'deki merkezî konumuyla Düğün Dernek Nişan ve Düğün Malzemeleri, Fatih'te düğün ve nişan hazırlığı için malzeme arayanlar için değerlendirilebilecek adreslerden biridir.
Müşteri izlenimi olumlu
Bu firmayla deneyiminiz nasıldı?
Aksesuar, süsleme ve hediyelik.
Toplu alımda çeşit ve fiyat avantajı.
Farklı tema ve konsept ürünleri.
Rüstem Paşa Mahallesi, Sabuncuhan Caddesi No:68, Tahtakale, 34116 Fatih/İstanbul
Gelin ve nişan aksesuarları, süsleme malzemeleri, kına gecesi ürünleri ve hediyelik eşyalar sunuluyor.
Evet; hem bireysel alışveriş hem de organizasyoncular için toplu tedarik mümkün.
Fatih Tahtakale / Rüstem Paşa semtinde, Sabuncuhan Caddesi'nde yer alıyor.
15 kullanıcı bu işletmeyi değerlendirdi.
Kendilerinden almış olduğum çikolata ve damat kahve tepsisi ve takı tepsisi harika oldu fotoğraflarını iletiyorum.Nişan için bu ürünleri arayanlar kesinlikle uğrayın ilgililer ve yardımcı oldular.Kurdeleyi nereden alıp baskısını nereden yaptıracağıma kadar tavsiyede bulundular.Teşekkürlerimi sunuyorum hayırlı işler ve bol kazançlar dilerim
Google üzerinden
2 gün kala siparişimizi yetiştirdiler ve çok yardımcı oldular.
Google üzerinden
Nişan ve söz malzemeleri aramak için Eminönü’ne geldim. Birçok yeri gezdim fakat fiyat performans olarak en beğendiğim dükkan burası oldu. Çokça model var. Pinterest tarzında modeller de mevcut. Özel isim de yazıyorlar. İşletme sahibi çok ilgili ve kibar. Onlarca soru sormama rağmen sabırla cevapladı ilgilendi. Kargo yapıyorlar ama ben gezerken denk geldim. Burda beğenip aldım. Temiz bir dükkan. Ürünler de piyasaya göre kaliteli bence. İsim yazdırmak isterseniz 1-2 saate teslimat yapıyorlar. Mükemmel bir olay bu. Bu sürecin çok zor olduğunu biliyorum. Bolca fotoğraf ekliyorum umarım işinize yarar. Herhangi bir reklam falan değil , direkt beğendiğim için paylaşıyorum.
Google üzerinden
Boyle kepazelik olmaz .Baştan savma iş yapmışlar. Parayı peşin vermeyin yoksa bizim gibi pişman olursunuz. istediğimiz boyutların küçüğunu yapmışlar. Yazıyı yamuk yumuk yapistirmislar. İsimlerimizin olduğu tarafı saydam istedik onu da yarısını bizim istediğimiz gibi yarısını da kendi kafalarına göre tersine yapmışlar . Yaptırmadan önce bir daha düşünün
Google üzerinden
Güler yüzlü,ilgili ve kibar çalışanları var.Ürünleri çok kaliteli ve modern.Sosyal medyadan da hemen yanıt veriyorlar kendinizi bir müşteri olarak değerli hissediyorsunuz teşekkürler
Google üzerinden