Çeşme, İzmir · Turlar





Bütçeniz, beden ölçünüz ve düğün konseptinize uygun mağaza ve modeller için tarafsız öneri alın. Şehrinizdeki danışmanımız 24 saat içinde size ulaşır.
1 dakikada doldurun
Lady Bente, Çeşme sahilinde, Hürriyet Caddesi üzerindeki iskelesinden (Villa Vongole Otel karşısı) günübirlik koy turu düzenleyen bir tekne işletmesidir. Üç katlı teknesiyle bölgenin köklü tur teknelerinden biridir; misafirlerin en çok değindiği nokta, teknenin kapasitesinin altında yolcu alması ve bu sayede gün boyu ferah, bakımlı ve temiz kalmasıdır.
Tur, Çeşme açıklarındaki üç koyda yüzme molalarıyla ilerler; Akvaryum Koyu gibi duraklarda en az bir saatlik molalar verilir. Teknenin müzik konsepti diğer turlardan ayrışır: köpük partisi ya da yüksek tempolu set yerine sakin, dingin bir müzik tercih edilir, bu da aileler ve sakin bir gün arayanlar için öne çıkar. Üst katta güneşlenme alanı, ayrıca loca ve çift şezlong gibi ek konfor seçenekleri bulunur.
Öğle yemeği teknede servis edilir; balık ya da tavuk, salata ve makarna gibi klasik tur menüsü sunulur. İşletme aynı zamanda balık turu çıkışları da yapar. Rezervasyonlar telefon ve resmi sitesi üzerinden alınır; sahil yolundaki konumunda sokak otoparkı kullanılabilir.
Aile ve grupların sakin bir deniz günü geçirmek için tercih ettiği Lady Bente, Çeşme limanının yoğun çalışan tur teknelerinden biridir. Kalabalıktan uzak, müziğin ön planda olmadığı bir koy turu arayanlar için uygun bir seçenektir.
Müşteri izlenimi olumlu
Bu firmayla deneyiminiz nasıldı?
Sahil Yolu Hürriyet Cad. 3053 Sokak, ( Villa Vongole Otel Karşısı ), 16 Eylül, 35930 Çeşme/İzmir
Genellikle üç koya gidilir; Akvaryum Koyu gibi duraklarda en az bir saatlik yüzme molaları verilir.
Diğer turlardan farklı olarak sakin ve dingin bir müzik tercih edilir; köpük partisi ya da yüksek tempolu set çalınmaz, bu da aileler için rahat bir ortam sağlar.
Evet, öğle yemeği teknede servis edilir; balık ya da tavuk, salata ve makarna gibi klasik tur menüsü sunulur.
1.036 kullanıcı bu işletmeyi değerlendirdi.
Bugünkü tura iki kişi olarak katıldık. En üst kattaki çift şezlonglarındaydık. Çift şezlongu çok iyi düşünülmüş, tekne zaten genel olarak iyi ve bakımlıydı. Üç koya gittik açıkçası koyların birbirinden pek farkı yok gibiydi. Tekneyle ilgili her şey okeydi yalnız yemek hariç. Tavuk ve balığın boyutu feci küçük ama lezzetli, kalanlarsa çok tatsızdı maalesef. Biz pek doymadık verilen yemekle. Büfeden de ıce latte ve türk kahvesi aldık. Tk gayet oktu ama ıce latte no’ydu. Yine de gayet keyifliydi. Özellikle sakin müzikler olması çok iyiydi.
Google üzerinden
Çok güzel vakit geçirdik, burada ki bazı yorumları anlamıyorum yok yemekler kötü yok yabancılara öncelik var falan. Hiç öyle bir durum yok. Biz üç kişi geldik kız kardeşim ve anneannem. Üçümüz de cok memnun kaldık, yemekler otelimiz den daha da lezzetli idi. Uc katlı bir tekne, rezervasyon sırasında isimlerimizi elinde ki planlara yazdı. Herseyi organize edildiği gibi sunuyorlar. 1000% bu tekneyi öneririm. Müzikler çok güzel, ve sakin ile eğlenceli arası çalıyorlar. Hersey tek tek anlatılıyor ve gayet de güler yüzlü ekibi var. Özellikle Ata’ya çok teşekkür ediyoruz, bize söz verdiği gibi çok güzel bir gün geçirdik. ❤️
Google üzerinden
30.08.2025 tarihinde dört yetişkin bir çocuk olarak katıldık tura olumsuz yönlerini yazacağım olumlu olan tek şey temiz olması ve kendi getirdiğin yiyeceğe sıkıntı yapmaması galiba.çünkü içecek kesinlikle yasak ,Olumsuzluklar şöyle; 1-Rezervasyon sırasında çocuk ses yapar mı diye soran kaan isimli arkadaşın yaklaşımı. 2-Tekne 11de kalkıyor 9.30da gelin diye mesaj atıyorlar. 3-Teknenin kalkmasını beklerken marketten soğuk kahve aldık teknede içerken kaptan veya çalışan gelip başka içecek yok demi yoksa elinizden almak zorunda kalırım gibi bi yaklaşımda bulunuyor fahiş fiyata teknede içecek satmak için böyle kaba bir yaklaşımı var. 4-Alt katta masalarda sigara içmek yasakmış kimse bilmiyor bir uyarı yok sadece iki masa var sigara içilen masada sigara paketi gören kaptan veya çalışan sert şekilde burda sigara yasak şurda içiliyor demesi. 5-Tekne sahibi yaşlı amca durmadan kızıyor bir şeylere su soğuk mu diyor arkadaşım ordan su soğuk olur mu bu havada Allah allah hep Türkler böyle yabancılar giriyor direk diyor. 6-Yemekler çok az geliyor ve bir saat bekliyorsun gelmesini gelende derili tavuk 100gr yok galiba kaşık ucu meze iki çatallık salata.Yemek sonu yemek kalıyor doğal olarak sesleniyorlar yemek kaldı diye açlık oyunları başlıyor kimse doymuyor çünkü. 7-Tekne çok yavaş bi koya gidene kadar ömür geçiyor üç koy var ama koy gibide değil diğer tekneler hep başka yere gitti.Yüzme molaları çok az. 8-koca tekne bir adet duş var sırayı siz düşünün.
Google üzerinden
Lady Bente Farkı. Çeşme de tekne turu düşünüyorsanız eli yüzü düzgün fazla bir seçenek yok zaten. 2-3 şık var. Bizde ailecek daha önce çok kez tura katılmamıza rağmen ( Fethiye - Kaş - Bodrum ) Çeşme yi bilmediğimiz için biraz tereddütlü idik ve sadece Google yorumlar ve Advisor a göre bir seçim yaptık. Yorumlarda dedikleri gibi müzik sesi ve kalitesi on numara bir tur oldu. İyi ki burayı tercih etmişiz. Müzik diyip geçmemek lazım aslında. Bizim için önemli kriterlerden biriydi. Çünkü hem gezip hem kafa dinlemeyi müzik ile rahatsız olmadan hatta teknenin üst katında güneşlenir iken bunu anlayabilirsiniz... Sizi doğa ve deniz ile hayal kurmaya ve sakinleştirmeye bazen eskilere gitmenize vesile oluyor. Ve ses volume gayet az ve ideal. Diğer tekneler gibi köpük partisi tarzı yada yüksek tonda değil. Çalışan arkadaşlar gayet kibar genç ve yardımsever kişiliklerdi. Tabiki her konuda olduğu gibi bu iletişim konusunda da nasıl hitap ederseniz tatlı dil olursanız ricacı ve nazik olursanız öyle karşılık buluyorsunuz ve bunun için tüm çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bir dediğimizi iki etmediler. Tekne büyük ve neredeyse kapasite yarısı kadar alıyorlar. Sanıyorum 180 kişilik fakat 60-80 kişi ancak vardı. Bu neden mi güzel.. Tekne 3 katlı ve tur anında farklı zamanlarda farklı yerlerde olmak isteyebiliyorsunuz. Mesela bir bölümde güneşlenmek bir bölümde ise ilk katta denize yakın gitmek yada Loca kısmında gitmek.. Biz 4 kişilik bir aileydik ve Loca almıştık. Çok fazla bir fiyat farkı yok ve denenebilir. Loca almasanız da farketmez birinci katta ideal ve ferah. Zaten dediğim gibi yarı kapasite gibi alıyorlar ve yetiyor. Fotolara bakmanızı öneririm. Bırakacağım. Genelde 3 koya gidiyorlar sanıyorum. Biz günümüzde de 3 koya gittik. Ve Akvaryum koyu çok güzeldi. Tablo gibi. 3 koy olması bence avantaj aslında çünkü daha çok yüzme dakikası demek aslında. En az 1 saat veriyorlar. 30-45 dakika olunca indi bindi ye değmiyor. İlk molamız hatta 2 saat idi ve güzelce yüzdük ettik daha sonra orada yemek yemiştik. Yemekler de ideal ve klasik tur yemekleri. Yemekler için çok iyi bir şey diyemem. Ortalama balık yada tavuk makarna ve salata aynı tabakta. Ama porsiyon yeterli. Teşekkürler Lady Bente bu güzel gezi için.
Google üzerinden
çok memnun kaldık. ailecek sakin loş müzik dinleyerek eğlendik. yemekler şahaneydi,çalışanlar güler yüzlüydü. tekne kapasitesinin altında yolcu aldığı için bunalmıyorsunuz da, daha ne olsun
Google üzerinden