Zincir markanın şubesi
Ana atölyesi İzmit'te bulunan Miss Gelins'in Bolu şubesi.
Bolu · Giyim mağazası





Bütçeniz, beden ölçünüz ve düğün konseptinize uygun mağaza ve modeller için tarafsız öneri alın. Şehrinizdeki danışmanımız 24 saat içinde size ulaşır.
1 dakikada doldurun
Miss Gelins, ana fabrikası ve atölyesi İzmit'te bulunan, Türkiye'de birden fazla şehirde şube açmış bir gelinlik markasıdır. Bolu şubesi bu zinciri Batı Karadeniz tarafına taşıyan halka olarak çalışıyor.
Mağaza Bolu merkezde, Tabaklar Mahallesi İzzet Baysal Caddesi No:26 adresinde hizmet veriyor. İzzet Baysal Caddesi şehrin ana ticaret aksı; gelinlik vitrinlerinin sıralandığı bu hat üzerinde Miss Gelins de göz önündeki adreslerden biri.
Markanın İzmit'teki ana atölyesi Pierre Cardin Wedding lisansıyla ortak çalışıyor; bu birliktelik Bolu şubesindeki vitrine de yansıyor. Klasik prenses kesim, deniz kızı silüet ve çiçekli dantel detaylar koleksiyonun belirgin temaları arasında. Hazır koleksiyondan seçim yapan gelinler için raf çeşidi geniş tutuluyor.
Mağazada özel dikim ve ölçü revizyonu da sunuluyor; ancak ana iş modeli markanın kendi koleksiyon parçalarını sergilemek üzerine kurulu. Bu yapı, vitrindeki bir modeli beğenip kısa sürede provaya geçmek isteyen gelinler için pratik bir model.
Bolu ve çevre ilçelerden gelin trafiği alan bir adres olan mağaza, sosyal medyada missgelinswedding hesabıyla varlığını sürdürüyor. Yeni gelen modeller, sezon koleksiyonları ve şubelere özel gelin paylaşımları bu hesap üzerinden duyuruluyor; web sitesi missgelins.com.tr de tüm şubelere ait iletişim bilgilerini bir arada veriyor.
Müşteri izlenimi olumlu
Bu firmayla deneyiminiz nasıldı?
Ana atölyesi İzmit'te bulunan Miss Gelins'in Bolu şubesi.
İzmit ana mağazası Pierre Cardin Wedding lisansıyla çalışıyor; vitrin koleksiyonu da bu çizgide.
Bolu'nun ana ticaret caddesinde, 26 numarada.
Tabaklar, İzzet Baysal Cd. 26 Bolu /A, 14100 Bolu Merkez/Bolu
Mağaza Bolu merkezde, Tabaklar Mahallesi İzzet Baysal Caddesi No:26 adresinde bulunuyor. Caddenin Bolu'nun ana ticaret aksı olması, mağazaya ulaşımı kolaylaştırıyor.
Evet, markanın ana fabrika ve atölyesi İzmit'te bulunuyor. İzmit şubesi aynı zamanda Pierre Cardin Wedding lisansıyla ortak çalışıyor; Bolu şubesi bu üretim hattının vitrini olarak hizmet veriyor.
123 kullanıcı bu işletmeyi değerlendirdi.
Miss Gelins’e girdiğim anda ilgi ve güler yüzle karşılandım. Her detayla o kadar özenle ilgilendiler ki kendimi gerçekten özel hissettim. Gelinliğim tam hayalimdeki gibiydi, Kına ve düğün sürecimde bana gösterdikleri sabır ve profesyonellik için tüm ekibe sonsuz teşekkürler Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum!
Google üzerinden
Eşim için gelinlik aldık ve her şey mükemmeldi! İlk girdiğimiz andan itibaren güler yüz, ilgi ve profesyonellik bizi çok memnun etti. Gelinlik tam istediğimiz gibi oldu — kumaşı, dikimi ve duruşu gerçekten harikaydı. Emekleri için Miss Gelins ekibine çok teşekkür ederiz. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum!
Google üzerinden
Hem modern hem zarif bir model buldum, üzerime tam oturdu. Gerçekten kaliteli bir işçilik.Çalışanlar o kadar ilgiliydi ki stresim tamamen geçti. Her provada kendimi prenses gibi hissettim.İyi ki sizi tercih etmişim! Her detay kusursuzdu 🤍
Google üzerinden
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Yeğenim gelinliğini buradan aldı ve gerçekten çok memnun kaldık! İlk günden itibaren herkes çok ilgiliydi, modeller çok şıktı ve dikim süreci tam zamanında ilerledi. Provalarda çalışanlar son derece sabırlı ve güler yüzlüydü. Gelinlik hem kalitesiyle hem de zarafetiyle herkesin beğenisini kazandı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim! 🌸
Google üzerinden
Haksız kazanç ve insan dolandırma konusunda 1 numarasınız. 1 -1buçuk yıl önce iptal olan bir düğünün hiç giyilmemiş sıfır olan gelinliğin satılması veya kiralamaları için sahibi tarafından yardımcı olacağını söyleyıp gelinlik bırakıldı bu zamana kadar herhangi bir telefon almadık gelinlik kiralandı vs diye bu hafta pazartesi bilgi almak için gidildiğinde ilknur hanım gelinlik öylece duruyor kiralanmadı diye bir cümle kullandı bizde teslim alalım o halde dediğimizde şu an imkansız depoya kaldırdık oradan bulmam uzun sürer Salı veya çarşamba alın dedi… yersen tabi .. gelinlik kiralanmıştı belli ki. Her neyse çarşamba gidildi ve sahibi tarafından karşılanıp gelinlik kabinde 1 saat sonra gelin dedi bizde niye ulaşamıyoruz bu gelinliğe dediğimizde ilknur hanım çıktı piyasaya ve gelinliğin terzıde olduğunu askısını çıkarttırdık öyle teslim etmeyelim diye diktiriyoruz dedi. Oysa gelinlik kiralanmamıştı söylediklerine göre ısrarla neden çıkarttırdınız sorusuna müşteri denedi ve askıyı istemedi o yüzden dedi ona da peki dedik sonra gelinlik geldi. Terziden değil kuru temizleme etiketi ile geldi .. bembeyaz gelinlik simsiyah olmuş ıslak bir halde idi kaç kere kiralanmış belli değil ve bize türlü yalanlarla kiralanmadığı söylendi sırf ücreti vermemek için ve kendi ürünü olmayan bir gelinlikten kimbilir kaç kere ekmek yediler. Haram zıkkım olsun bu kadar rezil bir işletme yani tercih edeceklerin bilgisine …
Google üzerinden