Kır Düğünü
Açık alanda düğün ve eğlence.
Konyaaltı, Antalya





Bütçeniz, beden ölçünüz ve düğün konseptinize uygun mağaza ve modeller için tarafsız öneri alın. Şehrinizdeki danışmanımız 24 saat içinde size ulaşır.
1 dakikada doldurun
Bizim Köy Kır Düğünü & Wedding Planner, Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde, Bahtılı Mahallesi Çakırlar Yolu üzerinde hizmet veren bir kır düğünü mekânı ve organizasyon ekibidir. Yüzlerce değerlendirmeyle bölgenin tercih edilen adreslerindendir.
Mekânda açık alanda düğün, nişan ve özel gün eğlenceleri düzenlenir; aynı zamanda baştan sona planlama (wedding planner) desteği sunulur. Konuk yorumlarında en güçlü yön, ilk görüşmeden düğün bitimine kadar Emre Bey ve ekibinin profesyonel takibi, aile sıcaklığında ilgisi ve uygun fiyat-performans dengesidir; sahne düzeni, müzik ve programın akışı da sıkça övülür. Birçok çift, gergin oldukları süreçte ekibin kendilerini rahatlattığını belirtir.
Planlama aşamasında menü-ikram kapsamı, fotoğraf-baskı hizmetinin kalitesi, fiyata dahil kalemler ve tahsis koşullarının önceden net biçimde konuşulması önerilir. Ücretsiz otopark bulunur; giriş, otopark ve oturma alanı engelli erişimine uygundur.
Konyaaltı çevresinde planlama desteğiyle birlikte uygun fiyatlı bir kır düğünü mekânı arayan çiftler için Bizim Köy öne çıkan adreslerdendir. Müsait tarihler ve paket detayları doğrudan ekiple görüşülerek netleştirilebilir.
Müşteri izlenimi olumlu
Bu firmayla deneyiminiz nasıldı?
Açık alanda düğün ve eğlence.
Baştan sona wedding planner.
Profesyonel ve ilgili ekip.
Bahtılı, Merkez, Çakırlar Yolu No:188, 07130 Konyaaltı/Antalya
Açık alanda kır düğünü, nişan ve eğlence ile baştan sona organizasyon (wedding planner) desteği sunar.
Emre Bey ve ekibinin profesyonel takibi, aile sıcaklığındaki ilgisi ve uygun fiyat-performansı yorumlarda övgü alır.
Menü-ikram kapsamı, fotoğraf-baskı kalitesi ve fiyata dahil kalemlerin önceden netleştirilmesi önerilir.
550 kullanıcı bu işletmeyi değerlendirdi.
Hiç düğün yapmayı bile düşünmeyen bir çift olarak bize iyi ki yapmışız dedirttiler. Emre beyler ve ekiplerine çok teşekkür ediyoruz. Mükemmel bir düğün oldu. İlgi alaka hiçbir şeyimizi eksik etmediler. En başından sonuna kadar yanımızdalardı. Panik ve gergin bir çift olarak bizi rahattılar. Düğün düşünüyorsanız buraya gelmeden karar vermeyin. Özdemir çifti olarak ne kadar teşekkür etsek az olur.
Google üzerinden
Düğün yapmayı düşünüyor ve bir mekan arayışına girdiyseniz çok fazla düşünüp kafanızı bulandırmayın derim. Fiyat-performans, ilgi-alaka her şey muhteşemdi. Emre bey ve ekibine teşekkür ederiz. Özdemir çifti olarak çok memnun kaldık. Ben bir abi Emre bey de bir kardeş kazandı. Harika bir gün geçirdik, karşılıklı olarak herkesin gönlünü yapmayı başardık diye düşünüyorum. Sevgiler, saygılar Bizimköy kır düğünü ekibi...
Google üzerinden
Gayenur & Onur çiftinden ; Dün gece düğünümüz en güzel sekilde gecmesine vesile olan canım Bizim Köy ekibi her şeyle dört dörtlük ilgilendiniz bizim sizinle hikayemiz bu Google yorumlarını okuyarak yanınıza gelmemizle başladı şimdi ben de bir gelin olarak yorum yapmaya geldim buraya organizasyon sahne düzen müzikler ekip programın akışı ve Canım Emre beyler her şey için çok teşekkür ederim cana yakinliginiz ile aile gibi agirladiniz her şeyin en fazlasını hak ediyorsunuz emeginizin karşılığını kat kat alın bunu yürekten diliyorum sizlere ben sizlere nasıl daha fazla teşekkür edecegimi bilmiyorum ama her şey o kadar içime sindi ki her şey için bize sundugunuz her şey çok güzeldi Şimdi düğününü yapacak bu mekanı ayarlayarak çiftlere tavsiyem şudur bizler de yoğun arastirmalardan geçtik günlerce salonlarin Google yorumlarını okuduk ama O kadar çift güzel şeyler yazmış ki özellikle emre beylere yapılan iltifatlar biz de dedik ki Kim bu Emre beyler nasıl çiftler bu kadar mutlu ayrılmış şaşırdık çünkü her salonda illa mutsuz ayrılan çiftler oluyordu burda yorumlar kusursuzdu şimdi anladım anladım nedenini harika ötesi insanlar her sey için çok teşekkür ederiz iyi ki siz iyi ki sizleri tanımışız Allah razı olsun olsun sizlerden
Google üzerinden
Düğün ve eğlence için mükemmel bir mekan. İlk görüşme ve düğün bitimine kadar olan bütün süreçlerde işlerini çok profesyonel bir şekilde yaptıkları, misafirlerimizi güler yüzle karşıladıkları için Emre Bey ve Bizimköy ekibine çok teşekkür ederiz.Düğün yapacaklar için kesinlikle tercih edebileceğiniz bir mekan.
Google üzerinden
müzik, ilgi alaka, samimiyet her şey iyiydi fakat düğünde satılan fotoğrafların hepsi bir kaç aya kalmadan bozuldu, sadece bize değil misafirlere de sattığınız fotoğrafların, o güne ait anılarımızın hepsinin çöp olmasına baya canımız sıkıldı. Bu sebeple düğün günü basılan fotoğrafların kalitesini yükseltmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Biraz dolandırılmış hissettik, kağıttan iki kuruş kar edeceğiz diye kalitenizden fazlasıyla ödün vermiş oldunuz, annemin de azcık ahını aldınız, yazmayacaktım bana annem yazdırdı.
Google üzerinden