Saç + makyaj + gelinlik aynı stüdyo
Enver ve Gül Ural'ın işlettiği kombine stüdyoda düğün günü hazırlığının üç ayağı bir arada.
Merkez, Karabük · Kuaför





Bütçeniz, beden ölçünüz ve düğün konseptinize uygun mağaza ve modeller için tarafsız öneri alın. Şehrinizdeki danışmanımız 24 saat içinde size ulaşır.
1 dakikada doldurun
Karabük Merkez'in Şirinevler Mahallesi'ndeki E&G Kuaför ve Gelinlik, saç tasarım uzmanları Enver Ural ve Gül Ural'ın işlettiği bir kuaför + gelinlik adresi. Adresi Alparslan Caddesi Cebioğlu 3 Apartmanı 22/A; Karabük il merkezinde merkezi bir nokta.
Stüdyo kuaför hizmetlerinin yanında gelinlik vitrini de barındırıyor; aynı çatı altında düğün hazırlığının saç, makyaj ve kıyafet ayağı toparlanabiliyor. Saç tarafında saç kesimi, tasarımı, boyama, bakım ve saç ekleme; makyaj tarafında klasik gelin makyajı ile porselen ve kalıcı makyaj yer alıyor. Gelin adayı için düğün günü saç ve makyaj tek randevuda planlanabiliyor.
Stüdyo Karabük Merkez'de hizmet verirken Safranbolu'dan da müşteri kabul ediyor. Sabah saat 8'den itibaren açılan ekipte erken seans açmak, düğün günü programını rahatlatıyor. Yorum tarafında uzun süredir yüksek puan koruyor; bu da stüdyonun şehir içinde tanınmış bir gelin kuaförü olarak yerleşmiş olduğunu gösteriyor.
Tipik gelin kuaför randevusu önceden alınıyor; bir deneme seansı ve düğün günü seansı olmak üzere iki ayrı planda ilerleniyor. Saç tarzının prova ile belirlenmesi, gelin gününün stresini düşüren bir alışkanlık. Gelinlik tarafında ise hazır model vitrini, kuaför stüdyosuyla aynı binada bulunduğundan kıyafet seçimi ve saç-makyaj kombinasyonu birlikte değerlendirilebiliyor.
Müşteri izlenimi olumlu
Bu firmayla deneyiminiz nasıldı?
Enver ve Gül Ural'ın işlettiği kombine stüdyoda düğün günü hazırlığının üç ayağı bir arada.
Karabük gelin kuaförleri arasında yıllar içinde belirgin bir referansa ulaşmış adres.
Gelin kuaförü tipik olarak deneme ve düğün günü seansı şeklinde iki randevuda planlanıyor.
Şirinevler Mahallesi Alparslan Caddesi Cebioğlu 3 Apartmanı 22/A, Şirinevler, 78000 MERKEZ/Karabük
Saç kesimi, tasarımı, boyama, bakım ve saç ekleme; klasik gelin makyajı, porselen ve kalıcı makyaj. Aynı mağazada gelinlik vitrini de bulunuyor.
Genellikle bir deneme seansı, bir de düğün günü seansı olmak üzere iki ayrı randevu planlanıyor. Saç tarzı deneme ile birlikte belirlenebiliyor.
Evet. Safranbolu'dan da müşteri kabul ediliyor; düğün günü saatine göre erken seans açılması rahatlatıcı oluyor.
86 kullanıcı bu işletmeyi değerlendirdi.
İlk defa bu kuanfor de saçımı kelebek modelinde kestirdim ve çok memnun kaldım. Çok ilgilendiler ve güler yüzlü idiler, herkese tavsiye ederim.
Google üzerinden
Çok güzel bir hizmet aldık ,çok başarılı bir kuaför sürekli gittiğimiz bir yer oldu.
Google üzerinden
Yıllardır değiştirmediğim kuaförüm yine harikalar yarattı :)
Google üzerinden
2002 de tanıştım enver beyle o zamandan beri başka hiç bir kuaföre adım atmadım boya ve röflemi ondan başkasına yaptirmadim ürün konusunda çok iyiler şiddetle tafsiye ederim
Google üzerinden
Saçımı komple hiç boyatmaya cesaret edememiştim istediğim ton kumraldı kendi saçım çok koyu olduğu için korkmuştum ama şahane oldu Emin ellerdesiniz güvenebilirsiniz ..🤍
Google üzerinden