Gelinlik ve Moda
Gelinlik ve özel gün kıyafetleri bir arada — moda evi anlayışıyla kapsamlı bir seçim ortamı.
Meram, Konya · Giyim mağazası





Bütçeniz, beden ölçünüz ve düğün konseptinize uygun mağaza ve modeller için tarafsız öneri alın. Şehrinizdeki danışmanımız 24 saat içinde size ulaşır.
1 dakikada doldurun
Meram'ın Şükran Mahallesi'nde, Vali Muammer Bey Caddesi üzerindeki Merkez Çarşısı'nda hizmet veren Azra Gelinlik & Moda Evi, gelinlik ve moda evi anlayışını bir arada sunan bir butik. Koleksiyonda gelinlik seçenekleri, moda ve özel gün kıyafetleriyle birleştirilerek gelin adayına kapsamlı bir seçim ortamı sağlanıyor.
Gelin adayına beden ölçüsü ve kişisel tercihlerine göre birebir model önerisi sunuluyor. Seçim sonrası prova ve uyum düzenlemeleri de mağazada gerçekleştiriliyor; teslim süreci ve randevu planlaması danışmanlık görüşmesinde birlikte belirleniyor.
Merkez Çarşısı'ndaki mağazayla randevu almak ve bilgi edinmek için önceden iletişime geçilmesi, gelin adayına yeterli seçim süresi sağlıyor.
Müşteri izlenimi olumlu
Bu firmayla deneyiminiz nasıldı?
Gelinlik ve özel gün kıyafetleri bir arada — moda evi anlayışıyla kapsamlı bir seçim ortamı.
Beden ölçüsü ve tercihlere göre kişisel model önerisi — gelin adayına birebir rehberlik.
Seçim sonrası prova ve uyum düzenlemeleri mağazada; teslim planlaması birlikte belirleniyor.
Şükran mahallesi vali Muammer bey caddesi merkez çarşısı no:17, Meram, Sahibiata, 42040 Merkez meram/Meram/Konya
Evet. Azra Gelinlik & Moda Evi koleksiyonunda gelinlik seçeneklerinin yanı sıra moda ve özel gün kıyafetleri de bir arada sunuluyor.
Evet. Seçim sonrası prova ve uyum düzenlemeleri mağazada gerçekleştiriliyor; teslim süreci ve randevu planlaması danışmanlık görüşmesinde belirleniyor.
32 kullanıcı bu işletmeyi değerlendirdi.
Almanyadan geldim Türkiyeye, dügünüm Türkiyede olacakti, konyada gelinlik bakarken Mehmet amcam kapida durmasaydi ve buyur etmeseydi asla o gelinlikciye girmek aklimiza gelmiycekti, cok güzel ilgilendiniz Nisanligim, bindalligim ve Gelinligim herseyim Azra Gelinlikten ve o kadar güzel karsilandik ki, Eda ablama, Erhan abiye, Mehmet amcaya ve Eşine ve tüm calisanlara ilgisi ve sabirlari icin cok cok tesekkür ederim. Her konuda o kadar güzel ilgilendiniz ki herseyiyle cok memnun kaldik. Herseyim cok begenildi ve mükemmel bi Kina ve Dügün sürecim oldu hersey icin ayri ayri tesekkür ederim.🤍
Google üzerinden
Ben bu sene Gelinlik aldim sadece bir günüm kalmıştı. Bi gün içinde elbisemi sectim ve ıstediğim gıbı hazırladılar ve aynen benım ıstediğim gibi ertesi gün verdiler. Çok memnun kaldım ve herkez çok cana yakın. Hersey için teşekkür ederim.
Google üzerinden
Nisan ayındaki düğünüm ve kınam için kasım ayında gelinlik, nişan ve kaftan kiraladık. Süreç boyunca çok ilgililerdi. Kiralama yaptıktan sonra ürünleri depolarına kaldırıyorlar ve sizin gününüze kadar kimseye kiralama yapmıyorlar diğer yerler böyle değil. Güven konusunda hiç tereddütünüz olmasın. Üç ürünümü de sorunsuz teslim aldım istediğim bütün değişiklikler vaktinde yapıldı kısaca çok memnun kaldık teşekkür ederiz ☺☺
Google üzerinden
Mayıs 15-16 sı iki gün için gelinlik kiraladım .Eda hanım çok ilgilendi yardımcı oldu kınalığım da bir detayı sevmemiştim onu benim istediğim gibi çok kısa bir süre de ayarladı . Prova günün de her şey olması gerektiği gibiydi aldım çıktım beklemedim . Çok teşekkür ederim Azra gelinlik ailesi .
Google üzerinden
Böyle kabalık görmedim. 2 ay sonra düğünüm var gelinlik bakmaya girmiştik. Ordaki çalışan mi sahibi mi artık ne olduğunu bilmediğimiz bir beyefendi zamanın çok olduğunu benim fikrimin çok değişeceğini savunarak ürünlerini göstermedi. Resmen kovulduk. Hak ettiğiniz gibi müşterileriniz olsun. Gitmeden önce iki kere düşünün. / şuan kapatıyoruz daha sonra gelebilirsiniz de söylenebilirdi. Gayette anlayışla karşılardık. Üslup cok önemli.
Google üzerinden