Kır Bahçesi + Salon
Açık bahçe ve kapalı salon aynı mekânda.
Edirne · Düğün Salonu





Bütçeniz, beden ölçünüz ve düğün konseptinize uygun mağaza ve modeller için tarafsız öneri alın. Şehrinizdeki danışmanımız 24 saat içinde size ulaşır.
1 dakikada doldurun
Ay Işığı Kır Bahçesi & Salon, Edirne merkezde Yeniimaret Mahallesi'nde, 2. Beyazıd Caddesi üzerinde hizmet veren bir kır bahçesi ve düğün salonudur. Hem açık bahçe hem kapalı salon imkânıyla mevsime ve davet türüne göre esneklik sunar.
Mekân; düğün, nişan ve kına gibi törenler için geniş açık alan ve düzenli salon sunar. Kır bahçesi konsepti yaz akşamlarında doğal bir ortam sağlarken; kapalı salon serin günlerde ve büyük törenlerde konfor sağlar. Sahne, ışıklandırma ve ses sistemi etkinliğin akışına göre kurulur; yemek, pasta ve ikram servisi mekân tarafından yürütülür.
Açık ve kapalı alan seçeneklerinin bir arada olması, ailelerin farklı konseptleri tek bir adreste değerlendirmesine olanak tanır. Menü ve masa düzeni davet öncesinde netleştirilir.
Kır bahçesi ve salonu birleştiren yapısıyla Ay Işığı, Edirne'de hem açık hava hem kapalı düğün arayan çiftlere hitap eder. Tarih ve keşif için işletmeyle önceden iletişim önerilir.
Müşteri izlenimi olumlu
Bu firmayla deneyiminiz nasıldı?
Açık bahçe ve kapalı salon aynı mekânda.
Yaz ve kış törenlerine uygun kullanım.
Yemek, pasta ve ikram servisi işletme tarafından yürütülür.
Yeniimaret, 2. Beyazıd Cd. No:32, 22020 Edirne Merkez/Edirne
Edirne merkezde Yeniimaret Mahallesi, 2. Beyazıd Caddesi üzerinde hizmet vermektedir.
Evet, kır bahçesi ve kapalı salon aynı mekânda bulunmaktadır.
Yemek, pasta ve ikram servisi mekân tarafından yapılmaktadır.
262 kullanıcı bu işletmeyi değerlendirdi.
Düğünümüz için tercih ettik. Yıllar içinde mekan kendini görsel anlamda çok geliştirdi. Müzik güzeldi. İlk dansımız esnasında müdür pelin hanımdan sis istemiştik, özel ricamdı, yapılacağı söylendi ama yapılmadı. Düğün günümüzde de, misafirlerimin yanında ya da gelin odasında fark etmeksizin saçma bir şekilde 2 kez kendisi tarafından terslendim. Mekan her ne kadar iyi olursa olsun karşınızda muhatap olacağınızı düşündüğünüz kişiyi bulamıyorsanız ya da bulduğunuzda sizi tersliyorsa, hatırda kötü bir imaj bırakıyor. 1 yıldızın sebebi de budur, müşteriyle muhatap olan kişi markayı/mekanı en iyi şekilde temsil etmekle mükelleftir. En azından düğün günü 2 kez karşılaştık, 2 kez dumura uğratıldım, 3.sünde benim de tutumum değişecekti, neyse ki bir daha görmedik kendisini. Mekan güzel ancak personelini acilen gözden geçirmeli ya da denetlemeli. Müdür ya da işletmeci olan kişi gelin ve damadın yanında bulunmuyorsa ya da bunu iş tanımına uygun görmüyorsa, düğün organizatörü ile anlaşılabilir. Hayırlı işler.
Google üzerinden
Cemiyetlerinizi gönül rahatlığıyla yapabileceğiniz bir mekan
Google üzerinden
Mekan çok güzel sivri sineğin pek olmaması en güzel yani tek sıkıntı biraz küçük bir yer doğu arkadaşlara biraz dar gelebilir :)
Google üzerinden
Yaz günleri ćok güzel bir de sivriler olmasa dahada güzel olacak. Peki neden ilaçlama yapılmıyor her şey maddiyata çevrilmiß durumda bir sinkov 100 TL
Google üzerinden
Yeğenimizin kına gecesini burada yaptık.Temiz,güzel,ulaşılabilir bir mekan.Bir eksiği;Edirne'nin yaz akşamları kır bahçelerinde bol sivrisinekli oluyor; masalara sinkov türü ürünler koysalardı daha iyi olacaktı.
Google üzerinden