Açık Hava Kır Düğünü
Bahçe düzeninde düğün, nişan ve kına organizasyonu.
Gölbaşı, Adıyaman · Düğün Salonu





Bütçeniz, beden ölçünüz ve düğün konseptinize uygun mağaza ve modeller için tarafsız öneri alın. Şehrinizdeki danışmanımız 24 saat içinde size ulaşır.
1 dakikada doldurun
Anı Garden, Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde, Ozan bölgesinde yer alan bir kır düğünü ve davet mekânıdır. Açık hava düzeni ve kafe bölümüyle, ilçede sade ve samimi bir kutlama arayanlar için kullanışlı bir adrestir.
Mekânın ana karakteri, açık havada düzenlenen kır düğünü alanıdır; bahçe düzeniyle düğün, nişan ve kına gibi organizasyonlar gerçekleştirilebilir. İçeriye bağlı bir kafe ve market bölümü de bulunur, bu da davet dışındaki günlerde ferah bir oturma alanı sağlar. Sahne ve müzik düzeniyle davetin biçimine göre kurulum yapılır; menü ve servis seçenekleri organizasyon öncesinde işletmeyle birlikte belirlenir. Çiftler, masa düzeni ve süsleme gibi ayrıntıları hazırlık aşamasında ekiple konuşarak güne hazırlanır. İçeriklerin, su ve ikram gibi kalemlerin paketin içinde olup olmadığını sözleşme aşamasında netleştirmek, sürprizleri önler ve planlamayı kolaylaştırır.
Misafirler için otopark imkânı bulunur; giriş ve park düzeni engelli erişimine uygundur. İlçe içindeki konumu, çevredeki misafirlerin ulaşımını kolaylaştırır; ilçe ölçeğinde açık hava düğünü için pratik bir seçenek sunar. Adıyaman Gölbaşı'nda açık havada, bahçe düzeninde bir düğün, nişan ya da kına organizasyonu planlayanlar için Anı Garden değerlendirilebilecek bir adrestir.
Müşteri izlenimi olumlu
Bu firmayla deneyiminiz nasıldı?
Bahçe düzeninde düğün, nişan ve kına organizasyonu.
Davet dışı günlerde ferah bir oturma alanı.
Kolay ulaşım, otopark ve engelli erişimi.
Küme Evleri No: 30, 02500 Ozan/Gölbaşı/Adıyaman
Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde, Ozan bölgesinde yer alır; açık hava kır düğünü alanı ve kafe bölümüyle hizmet verir.
Su ve ikram gibi kalemlerin pakete dahil olup olmadığını sözleşme aşamasında işletmeyle netleştirmek, planlamayı kolaylaştırır.
44 kullanıcı bu işletmeyi değerlendirdi.
Düğün salonu idare eder fakat fotoğraf çekimi berbat. Albümde düzenliyorlar ancak dijitalde hiçkimseye gösteremeyeceğiniz fotoğraflarınız oluyor. Keşke fotoğraf çekimi yaptırmasaydım diyorum..
Google üzerinden
Düğümü burada yaptık ve eşimde bende çok memnun kaldık. Gelen misafirlere ve bize ilgi alaka çok güzeldi yeni evlenecek çiftlere kesinlikle tavsiye ederim.
Google üzerinden
İyi ki sizi tercih etmişim! En özel günüme ilgi ve alakanız ile eşlik ettiğiniz için teşekkür ederim. Harika bir gece oldu bizim için. Gölbaşı’nın böyle bir mekana ihtiyacı vardı. Baştan sona kadar beni dinleyip her detayı isteğime göre organize ettiğiniz ve bana sabrettiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum!
Google üzerinden
İlgi alaka sıfır başta ilgili gibiler ama düğünde kesinlikle aynı ilgiyi göstermediler para tuzağı önünden dahi geçilmeyecek bir yer.
Google üzerinden
Ben hayatımda böyle saçmalık görmedim. Düğüne gittik düğün sahibi rezil oldu. Yemekte su verilmemişti. Neymiş su ücretli . O zaman düğün sahibine bu hususu belirtsenize. Adamlar herşey içinde yemek ücreti verdiğini sanıyor.Sonrada su olmadan hesap yapıp adama fiyat veriyorsunuz. Susuz yemek mi olur.İnsanlara suyu 10 ₺ den sattınız. Bir de yemek dağıtan adam yok. düğün sahibine yemek dağıttınız. Adamlar kendileri yemek dağıtacaksa neden düğün salonu tuttular.
Google üzerinden