Özel Dikim
Hayalindeki elbise, her detayı birlikte kararlaştırılarak özel olarak dikiliyor; prova süreci esnekçe yönetiliyor.
Bayrampaşa, İstanbul · Giyim mağazası





Bütçeniz, beden ölçünüz ve düğün konseptinize uygun mağaza ve modeller için tarafsız öneri alın. Şehrinizdeki danışmanımız 24 saat içinde size ulaşır.
1 dakikada doldurun
Bayrampaşa'da, Eski Edirne Asfaltı üzerinde hizmet veren Alâ Moda Evi Ve Kuaför, özel dikim seçeneği ve kapsamlı gelin hazırlama hizmetleriyle öne çıkan bir adres. Gelinlik, kınalık, kaftan ve after elbisesi koleksiyonunun yanı sıra saç, makyaj ve türban tasarımı da bünyede sunuluyor.
Özel dikim seçeneği, gelin adaylarına standart modeller yerine hayallerindeki elbiseyi hayata geçirme imkânı tanıyor; her detay birlikte kararlaştırılarak prova süreci tamamlanıyor. Prova saatleri müşterinin çalışma programına göre esnekçe ayarlanabiliyor. Ekip, seçim sürecinden son hazırlığa kadar her aşamada yakın ilgiyle eşlik ediyor.
Bayrampaşa'nın Eski Edirne Asfaltı güzergahındaki bu adres, gelin hazırlığının önemli bir bölümünü tek çatı altında tamamlamak isteyenler için değerlendirilebilir. Güncel koleksiyon ve randevu için mağazayla iletişime geçmek önerilir.
Müşteri izlenimi olumlu
Bu firmayla deneyiminiz nasıldı?
Hayalindeki elbise, her detayı birlikte kararlaştırılarak özel olarak dikiliyor; prova süreci esnekçe yönetiliyor.
Gelinlik, kınalık, kaftan, after elbisesi; saç, makyaj ve türban — hazırlığın tüm bileşenleri tek adreste.
Prova saatleri müşterinin çalışma programına göre ayarlanabiliyor; seçimden teslimat aşamasına yakın ilgi.
Bayrampaşa, Eski Edirne Asf., 34000 Bayrampaşa/İstanbul
Evet, Alâ Moda Evi Ve Kuaför'de özel dikim hizmeti sunuluyor. Her detay gelin adayıyla birlikte kararlaştırılıyor, prova saatleri de müşteriye göre ayarlanabiliyor. Randevu için mağazayla iletişime geçebilirsiniz.
Evet, bünyede saç, makyaj ve türban tasarımı hizmetleri de sunuluyor. Gelinlik seçimini ve gelin hazırlığını tek adreste tamamlamak mümkün. Detaylar için mağazayla doğrudan iletişime geçebilirsiniz.
17 kullanıcı bu işletmeyi değerlendirdi.
Gelinlik, kınalık, kaftan, after elbiselerimin hepsi ALA MODA TASARIMDAN makyajım ve aynı zaman da türbanlarım da harikalar yarattılar buradan hepsine tek tek teşekkür ediyorum. İşini hakkıyla yapan insanlar iyi ki varlar.🫶🏼🥹 Hiç tereddüt etmeden gitmenizi tavsiye ederim...
Google üzerinden
Harika bir özel dikim çalışmamız oldu. Oldukça memnun kaldım saçım makyajım elbisem her şey için teşekkür ederim. Harika bir işçilik, ilgili güler yüzlü çalışanlar 🙏
Google üzerinden
Bu özel günümde beni çok güzel hazırladılar Herşey kusursuzdu Çok ilgilendiler ve çok güzel ağırladılar Şubat ayında düğün yaptım kar yağıyordu arabamız yolda kaldı bizi düğün salonuna kadar bıraktılar Fotoğraf çekimim iptal olmuştu yarım saatte fotoğraf çekimi ayarladılar Bunların üstüne saç makyajım çok güzel oldu Başka bir yer olsa yapmazdı O yüzden ALÂ MODA EVİ benim için BİR NUMARA HERKESE TAVSİYE EDERİM PİŞMAN OLMAZSINIZ✨🫶
Google üzerinden
Çok ilgililer en özel günümü guzellestirdiler. Ben özel dikim yaptırdım. Gayet uyguna geldi . Ve hayalimde olan gelinlikten daha güzelini diktiler. Her detayına birlikte karar verdik. Provaları benim çalışma saatlerime göre ayarladilar. Ben memnun ayrıldım. Her şey için teşekkürler.
Google üzerinden
Rezalet bir yer, unuttuğunuz eşyaları çöpe attıklarını iddia ediyorlar, kullanıyolar mı atıyolar mı orası da muamma. Gelip alıcam diye bilgi verdiğiniz halde almaya gittiğinizde attık dicek karar yüzsüz bi müessese. Sizinle telefonda bağıra çağıra terbiyesizce konusan insanlar. Uslüp zaten karar verip evet diktiricez diyene kadar harika sonrasında tanıyamazsınız. Ayrıca satın aldığım özel dikim gelinliğimin tarlatanını bozuk verip en güzel günümü mahvettiler, gelinliğin iç kumaşı paramparça oldu yerlerde sürüklendi ayaklarıma dolanmasından hareket edemedim. Kısacası gününüzü mahvetmek istiyosanız tercih edebilirsiniz
Google üzerinden