Tasarımcı Markalar
Walone, Berta, Blush gibi imzalı abiyeler kiralıkta.
Nilüfer, Bursa · Giyim mağazası





Bütçeniz, beden ölçünüz ve düğün konseptinize uygun mağaza ve modeller için tarafsız öneri alın. Şehrinizdeki danışmanımız 24 saat içinde size ulaşır.
1 dakikada doldurun
Abiye Dükkanı, Nilüfer'in İhsaniye Mahallesi'nde, Agora Çarşısı F Blok'taki 164 numaralı dükkanından özel günler için elbise kiralayan kadınları ağırlıyor. Konsept tek kelimeyle rental shop: gelinlik değil, davet kıyafeti odağında çalışıyor.
Vitrindeki yelpaze geniş tutuluyor. Kına elbisesi, nişan kıyafeti, uzun ve kısa abiyeler, beyaz davet elbiseleri, after-party modelleri ve büyük beden seçenekleri ayrı ayrı kategoriler altında sergileniyor. Koleksiyonda Walone, Berta, Blush gibi tasarımcı imzalı modeller yer alıyor; Instagram pinlemelerinde 34-36 beden Walone elbiseler öne çıkıyor.
Kiralama bedeli 3.000-8.000 TL bandında değişiyor; ortalama tutar 4.500 TL civarında. Çalışma sistemi tamamen randevulu: pazar günleri kapalı, telefonla uygun saat alındıktan sonra prova açılıyor. Sosyal medya tarafında 22.700+ takipçili Instagram hesabı (@abiye_dukkanim) ile yeni gelen modeller düzenli paylaşılıyor; mağazada çekilen video ve denemeler hesabın belirgin formatlarından biri.
Bursa'da düğün-nişan-kına davetlisi olup tek seferlik bir abiyeye yatırım yapmak istemeyenler için tasarımcı bedeline yakın modelleri kiralık tarifeyle giyme şansı sunuyor.
Müşteri izlenimi olumlu
Bu firmayla deneyiminiz nasıldı?
Walone, Berta, Blush gibi imzalı abiyeler kiralıkta.
Prova öncesi telefon randevusu alınıyor, pazar kapalı.
34-36'dan büyük bedene kadar farklı kalıplar.
İhsaniye, 2. Er Sk. Agora Çarşısı F Blok No:8/Z164, 16130 Ni̇lüfer/Bursa
Hayır. Mağaza yalnızca davet kıyafeti üzerine çalışıyor; kına, nişan, abiye, kısa-uzun davet elbisesi ve büyük beden modelleri kiralanıyor. Gelinlik tarafında satış veya kiralama yapılmıyor.
TikTok mağaza tanıtımına göre kiralama tutarı 3.000 ile 8.000 TL arasında değişiyor; modele göre farklılaşmakla birlikte ortalama bedel 4.500 TL civarında. Provanın kesin rakamı seçilen modele bağlı olarak randevuda netleşiyor.
Nilüfer ilçesi İhsaniye Mahallesi 2. Er Sokak'taki Agora Çarşısı F Blok'ta, Z164 numaralı dükkanda. Pazar günleri kapalı; ziyaret öncesi randevu için 0544 137 49 46 numarası kullanılıyor.
22 kullanıcı bu işletmeyi değerlendirdi.
Yaren Hanım çok ilgili ve tatlıydı. Birçok yer gezmeme rağmen, en farklı modellere sahip ve kiralama açısından en temiz mağaza burasıydı. Ufak ama şirin bir yer. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Google üzerinden
Mükemmel bir hizmet kapıdan girdiğiniz ilk andan başlayan ilgiyle beraber abiyelerin farklılığı dikimi ve kalitesi çok memnun kaldım tüm elbiseler ben burdayım diyen cinsten, ilgileri ve güler yüzleri için teşekkür ederim herkese tavsiye ederim
Google üzerinden
Muhteşem elbiseler vardı. En önemlisi yıpranmamış ve temizdi. Benim istediğim model biraz couture olduğu için kiralama yapmadım AMA çok yardımcı oldular, kibar, güler yüzlü ve anlayışlı bir tavırla karşılaştım. Fiyatlar diğer yerlere göre uygundu. Esnek planlama yapabileceklerini söylediler. Tavsiyedir. Teşekkür ederim
Google üzerinden
Bursa'da şu anda en zarif ve trend modelleri kiralayabileceğiniz yer kesinlikle burasi. Mağazaya girdiğiniz anda ürünlerin kalitesi ve güncelliğine hayran kalıyorsunuz. Yaren hanima ve ekibine bayıldım. Herkese şiddetle tavsiye ederim 👍
Google üzerinden
Her model elbise bulabileceğiniz harika bir yer,çoğu mağazada bulunmayan aradığımız samimiyeti gördük,özellikle Yaren hanım ve Harika hanım samimiyetleriyle gönlümüzü feth ettiler❤️ İşini çok iyi yapan iki güzel kadın her daim güzel işleriniz olsun🫶🏼
Google üzerinden